Niye her yerde kutuplaşmalar yaşanıyor ki ? Bir de garip garip konular açılmaya başlandı, nereye doğru gidiyoruz. Saçma ve gereksiz konular açılıp, birisi çıkıyor diyor ki kendime çok güveniyorum ve aşırı yakışıklıyım birisi dalga geçer gibi gereksiz konular açıp insanları tartışmaya sürüklüyor. Kendinize gelin yahu! Burası TECHNOPAT.
Zaten Technopat Ofisine 1 kilometreden yaklaşmak yasak. 1,5 kilometrede yanınıza siyah bir zırhlı araç yaklaşıyor ve uyarılıyorsunuz. Eğer geçerseniz keskin nişancılar kokunuzu alıyor.
Kendi hayal dünyanı kendi içinde yaşa birader. Burada garip garip konular açma. Sosyalde tek bir cins görüyorum, o da sensin. Ben bu arkadaşın konularını görmeyi nasıl engelleyebilirim? Boş boş içerikler yazıp duruyor.
Niye her yerde kutuplaşmalar yaşanıyor ki ? Bir de garip garip konular açılmaya başlandı, nereye doğru gidiyoruz. Saçma ve gereksiz konular açılıp, birisi çıkıyor diyor ki kendime çok güveniyorum ve aşırı yakışıklıyım birisi dalga geçer gibi gereksiz konular açıp insanları tartışmaya sürüklüyor. Kendinize gelin yahu! Burası TECHNOPAT.
Arkadaşlar "konu dışı" bunun için var. Kurallar çerçevesinde her türlü konuya izin veriyoruz.
Gerek duymasak kategoriyi kapatırdık zaten. Nazi Subayı da değiliz