Technopat'a konuk olabilir miyim?

Komiklik olsun diye söylemedi zaten.

Uzun cevabı: Şu an konuk ile video çekilmiyor. Bu yüzden kısacası hayır.
Duvara tosladım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niye her yerde kutuplaşmalar yaşanıyor ki ? Bir de garip garip konular açılmaya başlandı, nereye doğru gidiyoruz. Saçma ve gereksiz konular açılıp, birisi çıkıyor diyor ki kendime çok güveniyorum ve aşırı yakışıklıyım birisi dalga geçer gibi gereksiz konular açıp insanları tartışmaya sürüklüyor. Kendinize gelin yahu! Burası TECHNOPAT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi hayal dünyanı kendi içinde yaşa birader. Burada garip garip konular açma. Sosyalde tek bir cins görüyorum, o da sensin. Ben bu arkadaşın konularını görmeyi nasıl engelleyebilirim? Boş boş içerikler yazıp duruyor.
Niye her yerde kutuplaşmalar yaşanıyor ki ? Bir de garip garip konular açılmaya başlandı, nereye doğru gidiyoruz. Saçma ve gereksiz konular açılıp, birisi çıkıyor diyor ki kendime çok güveniyorum ve aşırı yakışıklıyım birisi dalga geçer gibi gereksiz konular açıp insanları tartışmaya sürüklüyor. Kendinize gelin yahu! Burası TECHNOPAT.
Çöp yorumlarından bir tane daha.
Arkadaşlar "konu dışı" bunun için var. Kurallar çerçevesinde her türlü konuya izin veriyoruz.
Gerek duymasak kategoriyi kapatırdık zaten. Nazi Subayı da değiliz :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı