Technopat'a ne oldu?

Haklısınız. Açıkçası benim en çok eleştirdiğim konu Recep hocamın hiçbir açıklaması olmaması, Technopat'ın genel hesabının hiçbir açıklama yapmadan haber yapmaya devam etmeleri, ve sadece haberleri -uzun aralarla- Ali hocamdan almamız Technopat'a yakışmadı. En azından özür amaçlı 1-2 puan bile verilebilirdi. Bu konu ile ilgili ekşi sözlükte açtığım konularda var. Bu sunucu değişimi ekşi sözlükte '20 Ağustos Technopat rezaleti' olarak yayınlandı. Bir daha haberleri sık yapmanız daha iyi olacaktır.

Bu olaydan sonra ekşi sözlükte gündemde 2.sıradayız. Hala açıklama olmaması kötü.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (120).jpg
    Ekran Görüntüsü (120).jpg
    200,9 KB · Görüntüleme: 61
Biz ufacık hata yaptığımızda ışık hızında uyarı gönderiyorsunuz ancak sizin tarafınızda hata olduğunda sessiz kalıyorsunuz. 2 gün içinde kullanıcılarınıza başka bir platformdan açıklama yapabilirdiniz. Yılların Technopat'ına yakışmadı. Ayrıca yeni sunucu da hala istenilen seviyede hızlı değil. @Recep Baltaş bu şekilde sessiz kalmanız hoş değil. Sitenizin kullanıcıları olarak açıklama bekliyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumu forum yapan kullanıcılara bilgilendirme yapılabilirdi.

Lütfen herhangi bir şey için mesaj sayısı zorunluğu getirmeyin (gif için yazılan mesajlara istinaden). Şuan bile konuyu okumadan mesaj kasmak isteyenler var ki o zaman ne olur düşünemiyorum.

Söylendiği gibi sunucu değişikliği yapıldı ise hayırlı olsun, teşekkür ederiz. Çok fazla hata veriyordu forum.
 
Varsayılan temayı geçici olarak devre dışı bıraktık, şu an açarsak ve ona geçerseniz Sosyal'i düzgün bir şekilde görüntüleme imkanınız olmayacak.
Siyah üzerine beyaz yazılar okumayı zorlaştırıyor ve gözlerimi çok yoruyor. Umarım kısa zamanda düzeltilir. @Emre C
Şimdilik "Dimension Açık" temasını kullanacağım ama umarım en kısa sürede düzelir bu durum. O tema, sevdiğim tek tema bu forumda.
Varsayılan tema siyah olunca bir tuhaf geldi beğenmedim.
Not: Beyaz tema hala bozuk.
Beyaz temada sorun var, yakında açarlar.
Beyaz geri gelecek değil mi? Siyah çok sevmiyorum.
Sorunlar düzeltilmiş olup tema tekrar aktif edilmiştir.

Donanım Arşivi'nin forumuna benzemiş.
Ne alaka? Anlamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı