Technopat'a yurt dışından girilmiyor

Makaleler
14
Yer
Dubai
Türkiye disindan Technopat Sosyal'e baglanamiyorum. Şu an baglanmak icin Türkiye'deki sunucumdan VPN kullanıyorum, ancak VPN'i devre disi biraktigimda veya Romanya'daki VPN sunucumdan baglanmaya kalktigimda su sayfada kalıyor;

Screenshot 2025-02-07 at 11.31.52 AM.png

Ne kadar CAPTCHA'yi tamamlarsam tamamlayayim Sosyal'e yonlendirmiyor. Sadece ayni sayfa yeniden yukleniyor.

Türkiye disindan Technopat Sosyal'e baglanamiyorum. Şu an baglanmak icin Türkiye'deki sunucumdan VPN kullanıyorum, ancak VPN'i devre disi biraktigimda veya Romanya'daki VPN sunucumdan baglanmaya kalktigimda su sayfada kalıyor;

Eki Görüntüle 2417814

Ne kadar CAPTCHA'yi tamamlarsam tamamlayayim Sosyal'e yonlendirmiyor. Sadece ayni sayfa yeniden yukleniyor.
Vpn'le Türkiye'ye bağlanın.

Sadece Dubai'de mi bu hatayı alıyorsunuz? Diğer ülkelere bağlanmayı denediniz mi?
Yine konuda bahsettim;
Romanya'daki VPN sunucumdan baglanmaya kalktigimda su sayfada kalıyor;
Yine de ek olara ekleyeyim, ProtonVPN ve Cloudflare hesaplarimda var, ikisinde de baglanamadim. Almanya uzerinde bir sunucu daha var, onda da VPN olusturdum denedim, olmadi.

Yine konuda bahsettim;

Yine de ek olara ekleyeyim, ProtonVPN ve Cloudflare hesaplarimda var, ikisinde de baglanamadim. Almanya uzerinde bir sunucu daha var, onda da VPN olusturdum denedim, olmadi.
Kusura bakma dostum meşgul bir gün geçirdim bu yüzden mesajını eksik okumuşum. Açıkçası çözüm bulamadım ben de. DNS değiştirip tekrar denemeni önericem ama çözüm olasılığı düşük. Bu durumda adminlere söylemekten başka bulabileceğin bir çözüm olacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı