Technopat’da gördüğünüz komik şeyler

@Recep Baltaş Gördüğüm kural ihlallerini raporlamamı isteyip, gereken düzenlemelerin yapılacağını söylemiştiniz. Düşüncelerimi tekrar güncel olarak belirtmek isterim, dikkate alırsınız ya da almazsınız, zaten bu size kalmış bir şey. Ben pek sanmıyorum bunun gerçekleşeceğini. Raporlasak bile düzenleme sonrası o hataların oradan gitmeyeceğini biliyorum. Düzeltseler zaten ilk kontrollerinde ve düzeltmelerinde düzeltirlerdi. Kendi mesajıma etiketlemek istemedim sizi, bu başlığın 7. sayfasındaki gönderim için yazıyorum bu yazıyı. Düzenleme sonrası eklenen etiketlemeler için hala gitmeyen bildirim sorunu vardır diye farklı bir yorum olarak yazmak istedim ki yazımı görebilin.

Başlığın yedinci sayfasına yolladığım ekran görüntülerini, sizinle bu konu hakkında iki-üç yanıtlık o konuşmayı yapmamızdan sonra aldım. Sorunların devam ettiğini, hatta gitgide çoğaldığını belirtmek isterim. Bu sorunların denetimsizlikten değil, dikkatsizlikten veya bilgisizlikten çıktığını düşünüyorum. Denetim var elbette ve fazlasıyla yeterlidir gözlemlediğim kadarıyla. Tekrar belirtmek isterim, bir moderatörün bile dikkatsiz davranması / yazım kuralları hakkında yeterli bilgiye sahip olmaması, bu ve bunun gibi ihlallerin gün yüzüne çıkmasında büyük rol oynuyor. Çünkü denetim var, lakin denetim sonrasında bu hataların düzeleceği garantisi yok. Umarım bu sefer biraz daha dikkate alırsınız. Belki fazla takıntı haline getirdiğimi düşünebilirsiniz lakin yazım yanlışlarıyla ilgili bir kural var, zamanında ben de bu nedenlerle uyarılar aldım, bu kurallar benim için geçerliyse, diğerleri için de geçerli olmalıdır düşüncesiyle, bu sorunun çözülemediğini, buralarda olduğunu haber vermek istedim.

Daha kötüsü var merak etme. Adı galiba kitlesi olmayan tasarımcıydı.
Screenshot_2020-02-09-16-56-21-342_com.android.chrome.jpg

Ek olarak bir komik resim daha.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı