Technopat'da sizce dayanışma var mı?

İsmini vermeyeyim bazı sosyal mecralarda insanlar birbirleriyle buluşmak, görüşmek ya da internet üzerinden bazı konularda destek çıkma tarzı olaylarda özverili. Technopat'ta sizce bu ne seviyede? Bir sitede bir başlıkta denk gelmişti şu kanala bir el atalım dendi. 279 kişilik abonesi olan bir kanal bir haftanın sonunda 40.000'leri gördü. Technopat'ta böyle bir şey yapılsaydı sizce bu sayı ne kadar olurdu?

Dayanışma var fakat işte şu kanalın abonesini artıralım, şu video az beğenilmiş bir el atalım şeklinde bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu bahsedilen kanallar vs. 40.000 aboneyi hak ediyorsa bulur zaten.

Dayanışma da şu şekilde var: Mesela birisi bir internet sitesinden alışveriş yapıp dolandırıldı. Bunu Technopat'a konu olarak açarsa herkes tanıdıklarına duyurur bunu. Ya da aşağıdaki konudaki gibi bir durum olur:

İnanın reklam raporları, abone sayısından fazla olurdu. Reklama karşıyız, içerik kötüyse zaten kimse abone olmaz. Burada soru sorup Technopat YouTube kanalından haberdar olmayan insanlar dahi vardır.

Site dayatmasıyla abone olanlar ne kadar verimli olacak ki? 300.000 üyeye ulaştık ancak abonelik işinde bu kadar abone çıkmaz :)

Technopat'ta böyle bir şey yapılsaydı sizce bu sayı ne kadar olurdu?
Sıfır. Reklam içerikli mesaj sebebiyle mesaj silinir ve mesaj sahibine de ceza kesilir tahminimce. :D

İsmini vermeyeyim bazı sosyal mecralarda insanlar birbirleriyle buluşmak, görüşmek ya da internet üzerinden bazı konularda destek çıkma tarzı olaylarda özverili. Technopat'ta sizce bu ne seviyede? Bir sitede bir başlıkta denk gelmişti şu kanala bir el atalım dendi. 279 kişilik abonesi olan bir kanal bir haftanın sonunda 40.000'leri gördü. Technopat'ta böyle bir şey yapılsaydı sizce bu sayı ne kadar olurdu?
Şu kanala el atalım gibisinden değilde kanalı olup kendimi nasıl geliştirebilirim diye izleyici olarak bizden yardım talep edenlere destek olunuyor.Ama onun haricinde buranın reklam sitesi olduğunu sanmıyorum.

Her gün yüzlerce konu çözülüyor. Bir sürü teknik problem çözülüyor. Bilgisayarlar toplanıyor, ekipman öneriliyor, aileye PC almak ikna ettiriliyor :). Sosyal hayat için bile destek çıkılıyor. Bence çok güzel bir dayanışma var.

Ayn öyle hem bildiklerimizi insanlara aktarıyoruz. Hem de birçok şey öğreniyoruz. Ve bunu da sıkılmadan yapıyoruz. Çok güzel değil mi? Yeni olmama rağmen birçok şey öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı