Artık cevap veremiyor.Hocam sevmiyor veya hoşlanmıyorsanız Technopat Sosyal'e girmezsiniz. Kimse sizi zorla burada tutmuyor.
Artık cevap veremiyor.Hocam sevmiyor veya hoşlanmıyorsanız Technopat Sosyal'e girmezsiniz. Kimse sizi zorla burada tutmuyor.
Mesela?Saçma banları.
Sabah veya gece yarısı konu açarsanız biriken konulardan onaylanması uzun sürer doğal olarak. Benim gibi akşam saatlerinde açarsanız çoğunlukla anında onaylanıyor.Konu açınca yarım saat beklemek.
Bir script yazarım ve kimsenin kasamayacağı kadar mesaj kasarım. Tamam, 1 dakika uzun, 30-45 saniye olabilirdi ama kaldırılmasını istiyorsanız saçma.Mesaj yazınca 1 dk beklemek.
Türkçe bize yüzyıllardır kalan bir mirastır ve sadece konuşma kısmını değil, yazma kısmını da içerir. Hepimiz bu dilin kurallarına uygun davranmak zorundayız. Unutmayın ki, dilini kaybetmiş bir millet yok olmaya mahkûmdur.Nokta yerine virgül koyunca ban.
SDN'den ciddi kışkırtmaya uğradığım ve yönetimin buna bir şey yapmamasından dolayı kaçmıştım. Ayrıca şu anda SDN sadece kapalı bir kutudan ibaret, SDN harici Türk teknoloji sitelerine bağlantı vermenin yasak olduğu bir site.Ama SDN forumda yok böyle bir şey. Artık buraya ayda bir gireceğim.
Ben seve seve yapabilirim İbrahim hocam.Her gün zamanından 3 saat ayırarak yardımcı olmaya ne dersin?
Her gün zamanından 3 saat ayırarak yardımcı olmaya ne dersin?
Beğen butonu çalışmıyor mu?Cezalar tartışmaya açık bence. Adam PS3 alınır mı konusuna geçmiş olsun yazmış.(Öyle bir durum yok) ben de altına sadece emoji barındıran bir yorum attım bu yüzden ban yedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.