Technopat'ı Daha İyi Yapmak: Project Quettapat

Dimension arka planlarının bazılarında kalite düşüşü var hocam. Bunların büyük resimlerin kırpılmasından olduğunu zannediyorum. Bizim, bilgisayarımızdan kendimiz fotoğraf yükleme imkanımız var mı? Böyle bir şey yapabilir misiniz?

1702824812935.png

1702824904466.png

1702824928231.png

Dimension arka planlarının bazılarında kalite düşüşü var hocam. Bunların büyük resimlerin kırpılmasından olduğunu zannediyorum. Bizim, bilgisayarımızdan kendimiz fotoğraf yükleme imkanımız var mı? Böyle bir şey yapabilir misiniz?
Bir yolu var mı bilmiyorum ama şu anlık benden bu kadar.

Web mağazasına eklerseniz daha büyük kitlelere ulaşır.
Bir zaman eklemeyi düşünüyorum.

Düşüneceksin. İşim var, bitince bir şeyler atacağım. Ne zaman bakarım bilmiyorum.
Gerisine üşendim. Hepsinin tam kare olmaması yüzünden elle yaptım çoğunu. Geçen paylaştığımda otomatik yaptırmıştım Photoshop'a. Zaten Linux sevmem.
Maaşımı bekliyorum, bedavaya çalışmıyoruz.
Link. Bir ara silerim. Her ne kadar daha az iş yapsa da gördüğünüz gibi 30 MB değil, 300 KB 😎

@Stereo.Luigi99 CSS'teki kısmı değiştirip kalite farkını görebilirsiniz. Biraz fazla olması daha iyi.

Web mağazasına eklerseniz daha büyük kitlelere ulaşır.
Hepsi tutumuyor. Ama GIF olayı yüzünden tutar muhtemelen. Adam daha imzasına bile konuyu koymamış.

@Nizel G GIF olayına hiç bakmamıştım. Bu eklentiyle bakayım dedim. Forumun o şekilde barındırdığını hiç bilmiyordum. Hemen gittim uBlock Origin filtresine çevirdim 😄

Size göre de uygunsa Linux olanları da kare olmasına dikkat edecek şekilde yapıp koyun bence.
Her ne kadar önceki kadar etkileşim almamış olsa da GIF özelliği için bile kullananlar olacaktır.

uBlock Origin filtresini paylaşsam herkes kullanır gibi geliyor. O yüzden paylaşmıyorum. Belki ileride.
Gerçi ne hikmetse bir şeyler paylaşılana kadar isteniyor. Paylaşılınca ses soluk çıkmıyor.
The Blocker'da yapmayı düşündüğüm şeylerden sonra belki paylaşırım.

Önceki eklentim Project TechnOSpat ile bir şeyler yapmıştım.
Bu eklentim ile beraber bu işi en yüksek seviyeye çıkarıyorum: Project quettapat!

Başlıca özellikler:
- değiştirilebilir dimension arka planları eklendi. (20 tane. @Leon Dayı ve @ED Crasher'a teşekkürler!)
- GIF profil fotoğrafları yapılabilir hâle getirildi. (@Nizel G'ye teşekkürler!)
- kullanıcı altındaki İS/tarayıcı ikonları yenilendi. (25 tane. @Vavien.'e teşekkürler!)
- beğenmeme ifadesinin boyutu düzeltildi. (@Bengisevi'e teşekkürler!)
- Technopat logosundaki aç/kapa tuşu yeşil yapıldı.

Eki Görüntüle 2055560

Chromium tarayıcılar (Chrome, Opera, Edge, Brave vb.)
Chrome 84, Edge 84, Opera 70 ve üstü sürümlü tarayıcılar:
Chrome 84, Edge 84, Opera 70 altı sürümlü tarayıcılar:
  1. ZIP dosyalarını klasöre çıkartın.
  2. tarayıcının eklentiler bölümüne girin.
  3. geliştirici modunu açın ve paketlenmemiş eklenti yükleme tuşuna basın.
  4. eklentinin çıkartıldığı klasörü seçin.
Mozilla Firefox
Firefox 113 ve üstü sürümlüler:
Firefox 48 ve üstü sürümlüler:

Umarım eklentiyi başarılı bir şekilde kurup beğenirsiniz, iyi günler!

Hocam ayıp ettiniz ya sözde etiketleyecektiniz :) ellerinize sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı