R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 8 Ocak 2021 #1 Bazılarınız SS atarken Technopat'in gece modu diğer adıyla karanlık mod olduğunu gördüm. Nasıl yapabilirim bulamadım. Yoksa Google'ı mı gece modu yapıyoruz?
Bazılarınız SS atarken Technopat'in gece modu diğer adıyla karanlık mod olduğunu gördüm. Nasıl yapabilirim bulamadım. Yoksa Google'ı mı gece modu yapıyoruz?
Çözüm M M Moderasyon Ekibi 8 Ocak 2021 Sosyal'de sayfanın sol alt köşesinde bulunan bu seçeneklerden "Karanlık Stil" seçerek karanlık mod yapabilirsiniz. Direkt bu adres üzerinden de yapabilirsiniz. Stil Seçimi www.technopat.net
Sosyal'de sayfanın sol alt köşesinde bulunan bu seçeneklerden "Karanlık Stil" seçerek karanlık mod yapabilirsiniz. Direkt bu adres üzerinden de yapabilirsiniz. Stil Seçimi www.technopat.net
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 8 Ocak 2021 #2 Sosyal'de sayfanın sol alt köşesinde bulunan bu seçeneklerden "Karanlık Stil" seçerek karanlık mod yapabilirsiniz. Direkt bu adres üzerinden de yapabilirsiniz. Stil Seçimi www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021 Artı 2 Eksi Çözüm
Sosyal'de sayfanın sol alt köşesinde bulunan bu seçeneklerden "Karanlık Stil" seçerek karanlık mod yapabilirsiniz. Direkt bu adres üzerinden de yapabilirsiniz. Stil Seçimi www.technopat.net
KS KS R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 8 Ocak 2021 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Eki Görüntüle 824515 Sosyal'de sayfanın sol alt köşesinde bulunan bu seçeneklerden "Karanlık Stil" seçerek karanlık mod yapabilirsiniz. Direkt bu adres üzerinden de yapabilirsiniz. Stil Seçimi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 1 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Eki Görüntüle 824515 Sosyal'de sayfanın sol alt köşesinde bulunan bu seçeneklerden "Karanlık Stil" seçerek karanlık mod yapabilirsiniz. Direkt bu adres üzerinden de yapabilirsiniz. Stil Seçimi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.