Technopat'ın birçok açığını buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeri gelmişken ben de yazayım. @ramtester diye bir hesap açmıştım. Tabii mailini 10 dk mailden almıştım. Bir konu açıp yardım istemiştim, ondan sonra üyeliğimin reddedildiğini gördüm ve cevap yazamadım. Daha sonra bu hesabı açtım ve buradan devam etmiştim. 2-3 ay önce CCleaner ile temizleme yaptıktan sonra Technopat hesabımdan çkıış yapmış. Ben de o anki dalgınlığımla reddedilen hesabım @ramtester'e girmişim. Durumu farkedince hemen çıktım ve bu hesabıma girdim. Lakin çoklu üyelikten ceza almıştım Kısacası sistem çok iyi çalışıyor ama bazen haksız ban atabiliyor. Bunun için yeni konu açacaktım fakat buraya yazayım dedim. Modlar durumu bi' değerlendirir misiniz?

Kafasını kullanan herkes kolayca çoklu hesap açabilir ama yapmayın bunu. Adam sırf kendisi kullanıyor ya da özeniyor diye bir ürünün en iyi olduğunu düşünüyor, tavsiye konusunda ballandıra ballandıra anlatıyor. Sonrasında çoklu hesaplarından giriş yapıp asıl hesabını destekliyor. Öneri isteyen arkadaşımız da çok kişi önerdiği için aynı fiyatta daha iyi ürün alabilecekken yanılıp o ürünü alıyor. Amaç yarışmak mı yoksa yardımcı olurken eğlenmek mi belli değil.

Merak etme çoklu hesaptan ban yiyorsun beynin %200'ünü bile kullansan işlemiyor. Arkadaş bir türlü açamamıştı bende kendi Mail'im ile deneyelim dedim 1dk sonra çoklu üyelikten ban yedim.
Bir açıkta değil yani, bende çok büyük bir şey sanmıştım.

Mesela benim kullanabileceğim diğer bir bulduğum şey ise arkadaşıma söylerim hesabında konu oluşturur, soru kategorisinde benim bildiğim bir şey direkt yazarım cevabı, alırım en iyi cevabı.
Alınca ne olacak? Profilinizdeki sayaçların, mesaj sayısının, beğeni sayısının hiçbir önemi yok. Hatta onları kaldırabiliriz, çok önemliymiş gibi algılanıyorlar.

Bu arada bunu daha önce yapan oldu ve bize raporlandı, inceledik ve hesapları kapattık. Bu tür şeylerle uğraşanlar bizden kaçmayı başarınca saklandıklarını sanmasınlar Bizden daha dikkatli kullanıcılar var Onları şüpheli bir durum raporladığı zaman incelemeye alınıyorsunuz.

Bu arada incelemenin kesin bir sonuç vermesi de gerekmiyor. Hiçbir neden belirtmeden bile hesap kapatabiliriz, sayaç sıfırlayabiliriz ve tüm çabalarınız boşa gider, uğraştığınızla kalırsınız.

Alınca ne olacak? Profilinizdeki sayaçların, mesaj sayısının, beğeni sayısının hiçbir önemi yok. Hatta onları kaldırabiliriz, çok önemliymiş gibi algılanıyorlar.

Ben daha 1000. mesaj konusu yapmadım, kaldırmayın .
Bu konuyu yapan arkadaş 1000 IQ dağılın, Einstein'den bile zeki biri çıktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…