Technopat'ın Geliştirilmesine Katkıda Bulunduğu Yazılımlar

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Merhaba,

sık sık kullandığımız yazılımlardaki hataları geliştiricilere iletiyoruz ve birçok sorunun çözülmesine yardımcı oluyoruz. Yine bazı yazılımlara da bağışta bulunuyoruz. Bu yazılımları aklımıza geldikçe burada bir araya getireceğim.
  • ezFIO
    • Yazılımın Türkçe Windows'larda olan bir hatasının düzeltilmesini sağladık
  • Clover Bootloader
    • Yazılımı Türkçeye tercüme ettik
  • VLC for Windows Store
    • Bağış yapıldı
  • Linux Deploy
    • Arch Linux kurlumunda oluşan hatalar raporlandı ve düzeltilmesi sağlandı
  • Open Red Alert 2

Bu arada küçük, naçizane bir de kamu spotu bırakalım: Uyarı yapmak, hata bildirmek zor bir şey değil. Şirket vs. olmanıza gerek yok, her uygulamada bir iletişim veya hata bildirme bölümü bulunur. Üyeler de elinden geldiğince hataları bildirmeye çalışsın.

Çevirdiğim çok yazılım var :D Oyun bile var ama private değerindeydi oyunlar.
Aklımda olanları yazayım:
  • DDU
  • UsbOblivion
  • TDRManipulator
  • SmartDVB

Son düzenleme:
Github'a üye olacak da, konu açacak da, İngilizce mesaj yazacak da... Zor iş bizim insanımız için...
Github'a üye olmaya gerek yok illa, e-posta'lara da bakıyorlar. En azından benim yazdıklarıma yanıt gelmişti. Uygulamanın bir köşesinde oluyor mutlaka iletişim bilgisi. Ha çeviri falan o kadar uğraşmadım ben de, sadece hataları bildirdim o kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı