Technopat'ın İlk Zamanları

4TbEx9J.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Technopat ile nasıl tanıştım: Şöyle oldu, bir gün ansızın burada ilk sayfada caps yaptığım video aklıma denk geldi. O zamanlar büyük bir ilgiyle izlemiştim. Ansızın Recep Baltaş aklıma geldi. Bu sırada düşünüyorum, bilgisayardan çok iyi anlıyordu. Video da anlatıyordu (??) sene acemiydim (??) sene geçti artık profesyonel bir şekilde devam ediyorum diye... Böyle bir sahneyi hatırlıyordum. Aradım, karşıma Technopat videoları çıktı. İlk oradan soru sordum. Foruma yönlendirdiler. TpszTelevizyon diye hesabımı açtım ve katıldım. Kuralları bir kere bile şikayet etmedim. Tam aksine tek tek okuyup incelediğim bir konu bile açtım. Kuralları destekledim zaten bu yüzden buradayım. Sonra Technopat ekibinin diğer kısmını tanıdım. Forumun altını üstüne getirdim hatta en eski sayfalara bakınca sadece yöneticilerin konu açtıkları görülüyor. Sonra yavaş yavaş aralara insanlar girmiş ve şimdiki halimiz... Technopat'a ulaşmam Recep Baltaş sayesinde oldu bir nevi... :) Ve şu an ki halinden çok memnunum.

Son düzenleme:
Ben hatırlıyorum. Ben sürekli ceza yediğim için sinirlenip forumun yüzünü bile açmamıştım (Sene 2011). Hatırlıyorum 2011'de forum teması farklıydı. Forumdan ayrıldım fakat YouTube kanalından bir türlü ayrılamadım. Sonunda işim düştü tekrar kayıt oldum. Artık Türkçe kurallarından şikayet etmiyorum. Aksine artık normal yazamıyorum. Sürekli elim alışmış noktalama ve imla kurallarına :). İyi ki varsın Technopat !

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı