Technopat’ın kalitesi

Haklısınız hocam, @kocaefe88 arkadaş da moderatörlerden biraz şikayetçi. Burada çok aktif olmadığım için moderatörlerin neler yaptıklarını bilemiyorum

Eğer öyleyse haklısınız, ben burada çok aktif bir kullanıcı olmadığım için moderatörler hakkında belli bir fikrim yok. Aldığım duyumlara göre moderatörlerin arasında garip insanlar varmış böyle, moderatör arkadaşlar kızmasın eleştiri yapıyorum, bunlar sitenin kalitesini düşürecek şeyler.

Aslında sitenin kalitesini düşürecek konuşmalar değil, belki moderatör arkadaşlar bunları dikkate alır da sitede daha az haksızlık yaparlar ve sitenin kalitesi artabilir. Sanmıyorum ama bir ihtimal veriyorum.
 
Birkac kisi yüzünden tüm platformu kotulemeyin. Burası da kusursuz değil. Burada da çürükler yok değil.
Merhaba, ben herhangi bir kötüleme, karalama amacı ile açmadım konuyu kesinlikle, dediğim gibi burada çok zaman geçirmediğim için kalitesini siz daha iyi bilirsiniz. Sadece 6 senedir üye olduğum sitenin kalitesinin 2 senede inanılmaz düşmesinden dem vurdum. Bu son incehesap olayı aşırı sinirlendirdi beni, sitenin yaş kitleside baya bir düştü. Kesinlikle karalama amacım yok, kullanıcı olarak bir eleştiri yaptım.
 
Çoğu popüler forumda üyeliğim mevcut. Bahsettiğiniz forum DH'de dahil. Ama, Technopat'taki en garip sorun şu; art arda atılan mesajlar ayrı gitmiyor, bu nedenle karşı taraf bildirim almıyor ve uzun süreli mesajı güncellerken düzenleme hakkı elimizden gidiyor. Neyse, bahsettiğiniz forum artık Zebaniciler tarafından istila edildi. Aktif yılları 2010-2013'e kadardı. Şu an popüler konular ve sıcak fırsatlar dışında bakmıyorum ben de. Umarım Technopat'da aynısı olmaz. Hayırlısı bakalım.
 
Profilime bakarsanız toplam 60 mesajım yoktur, bir bilgim yok o yüzden genel kitle hakkında. Sadece izlenimlerimi aktardım.
Gel sana genel kitleyi tek konuda özetleyeyim
Ahan da budur Technolopat forumu.

Güvenlik altforumuna bilgisayara virüs girdi yazarsın birisi gelir anti virüs kullansaydın yazıp gider :D Bunu hep görüyorum. Şimdi stop ransomware konusu müthiş bir konu, onu zaten bu forumdaki tüm konulardan ayrı tutuyorum. Başka çok güzel konular da var hakkını yemeyelim. Ama burada açtığın konulara gelen yorumların çoğunluğu yapıcı olmuyor anlayacağın.
 
Buranın kalitesi tartışılmaz bile ve bir tutulamaz, tutulmakta bu siteye ayıp olur. Hele daha çok senin bilgini küçümseyen ergenler yok mu? Adama anlat anlamıyor, hakaret mi desem veya uygunsuz üslup mu desem çok. Şikayette ediyorsun admin 1 haftadır görmüyor. Hatta niye şikayet ettin diye senle beraber banlıyor. Sitede admin var mı yok mu belli değil. Tamam ben bir şeyi bilemem veya yanlış söylerim, ama bunu ağır üslupla cevap verip eleştiremezsin beni. Bir de bunun gibi ergenler destek verip, bir kaç bilgi verip ezeceksin diye mesaj atıyor.
 
Bulunduğum bir çok forumdan çok daha kaliteli olsa da burada da problemler var. Özellikle moderasyon konusunda. Aktif olarak yazmıyorum pek ama forumda bayağı vakit geçiriyorum. Benimle hemfikir olan insanların da çok sayıda olduğunu gördüm. Mesela bir konuda bir arkadaş büyüklü küçüklü, şapkalı harfli bir yazı yazmış. Ben bu mesajı sitemkar ve espirili bir dille rapor ettim. Yine aynı konunun etiketi random harflerden oluşan bir etiketti, nereye raporlayacağımı bilmediğim için ilk mesajı raporlayıp durumu belirttim. Sonucunda rapor sistemini meşgul ettiğim için bir günlük ceza aldım🙂. Konu dışı bölümünde bir konuydu orada kurallar geçerli değil mi bilmiyorum öyleyse anlarım, fakat yine de bunu öğretmek yerine ceza verilmesi bence hoş değildi. Bunun gibi örnekler forumda aratırsanız var tabii ki.Ama dediğim gibi genel olarak ülkemizdeki neredeyse bütün forumlardan daha kaliteli. Şimdiden iyi eğlenceler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı