Technopat'ın kalitesi

Bir doğrulama mekanizması olmazsa reklam içerikli yorumlar gelebiliyor. Onları eleyecek vaktimiz yok.

Doğrulama mekanizması dediğiniz şey Captcha vb. şeyler ise Wordpress'te eklenti olarak mevcut olabilir. Disqus gerçekten zor, sanırım reklamlı (en azından logo gösteriyor) ve üçüncü parti olarak dışarıdan yükleniyor ve kimi zaman ağır gelebiliyor.

Açtığım bir konuda ( Technopat Haber Teması Değişmeli mi? ) sonuca göre değişiklik yapılacak ise ona da el atılabilir.

Bu konuda bile okunması, gezilmesi zor olduğu yönünde 1-2 mesaj gördüğüm için yazıyorum. Biraz daha sade ve erişilebilir olması yönünde benim düşüncem.

Son olarak üstte bağlantısını verdiğim ankete katılmanızı beklerim arkadaşlar. :)

Yine ceza aldım bu arada. Ki ekini ayrı yazmamışım diye. Ama ben o ekin ayrı yazılmayacağı düşüncesindeyim. :) Sağlık olsun. Bir öğretmen falan yok mu konuya açıklık getirecek? 😀

Öğretmen değilim ama "-ki" eklerinde birleşik yazılmasını düşündüğünüzde "-ler" eki ekleyin sonuna. Örneğin: Onunkiler. Anlamı bozulmuyorsa birleşik yazılır. Anlamı bozuluyorsa, örneğin: "kaldıkiler" ayrı yazılmalıdır. Bugüne kadar bu şekilde ayırt etmeye çalıştım. Umarım yanılmıyorumdur. :)

Düzelti: İstisnalar da varmış.
SOMBAHÇEM kısaltması ile.

Sanki, Oysaki, Mademki, Belki, Halbuki, Çünkü, Eğerki, Meğerki

Gerçekten forumda dolaşmaktan nefret eden birisi olmama rağmen günlük en az 2 defa foruma girip bakıyorum, tartışmasız en kaliteli forum.

@FCLivorno
Eylemlere getirilen "ki" her zaman ayrı yazılır.
Bence özneyle ilgili olduğunda birleşik yazılır. Sıradaki, şurdaki, burdaki, sanki gibi. Özneden farklı bir şeye dikkat çekiyorsa ayrı yazılır. Sanma ki, öyle ki, görülüyor ki gibi. Ama bunu bir öğretmene sormakta fayda var. :)

Zamanla alışıyorsun. Cezalar şimdi iyi yine. Onaylanmamış yeni konumda bir harfi büyük yazdım, diye 1 hafta ban yediğimi hatırlıyorum. Gerçekten kanser bir ekip vardı. Ama siz onları görmemişsiniz. Şimdi lale devrinde gibi bir şeyiz. Olabilecek en yumuşak Technopat.net. Sadace 3 sayfa yoruma baktım. Tonla yazım hatası var. Sadace bir ikisi düzeltilmiş. Yadırgamıyorum ve raporlamadım. Çok aşırı göz kanatmadığı sürece raporlamıyorum da. Şimdi benim bugün yazdıklarıma baksan mutlaka bir sürü hata çıkar. İnsanlık hali sonuçta. Çok eşelememek lazım. 🙃

Bende Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün Youtube kanalındaki toplama videolarından gelmiştim. Kendi aletimi onlar sayesinde topladım. Şimdi öğrendiğim şeyleri onlara borçluyum, teşekkür ediyorum ikisine de.
Onlar olmasa birçok kişi de burda olmazdı bence de.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı