Technopat'ın Sempatikliği

Pek samimi bir ortam yok burada. Arada bir espri dahi yapılmıyor. Hemen uyarı ve mesajınız silindi bildirimi geliyor. Yani özetle ergen triplerine sahip adminlerinin kendini eğlendiriyor gibi geliyor bana.

Her konuya espri yapıp çıkıyorsanız normal. Konuyla ilgili konuşup sonradan samimi bir ortam oluşturmak için elbette espriler yapılıyor ve dokunulmuyor. Sizde sıkıntı olabilir.

Hemen uyarı ve mesajınız silindi bildirimi geliyor.

O kadar espri yaptım, bir tane bile uyarı almadım. Konu ile alakasız olmadığı sürece müdahale ettiklerine rastlamadım.

Pek samimi bir ortam yok burada. Arada bir espri dahi yapılmıyor. Hemen uyarı ve mesajınız silindi bildirimi geliyor. Yani özetle ergen triplerine sahip adminlerinin kendini eğlendiriyor gibi geliyor bana.

En azından bir ciddiyet var. Espri yapılacak konular belli. Oralarda espri yapabilirsiniz. Açıkçası ben burada 50 uyarı almış birisi olarak yazım yanlışları yapa yapa kendimi ilerlettim.

Hocam bana da sempatik geliyor fakat bazı kişilerin dalga geçmesi (tepkide gülme emojisi vb) atmalarını sevmiyorum.

Bana da çok sempatik geliyor insanların birbirine yardım etmesi bilmediği konuları öğrenmesi güzel bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…