Ah be inisiyatif... Keyfine göre inisiyatif uygulayanlar var. Pozitif ayrımcılık var maalesef. Böyle olunca da sempatikliği gidiyor.Hayır sempatik değil, ayrımcılık ve duygularına göre yöneten yöneticilerin bulunduğu bir forum.
Üyelerin yaş ortalaması, konuların kalitesi daha yüksekti o zamanlar. İki terim söyleyen moderatör, iki plugin kurabilen yönetici olamıyordu. Şimdi SEO'ya çalışıyorlar sadece.Neden?
Hayır sempatik değil, ayrımcı ve duygularına göre yöneten yöneticilerin bulunduğu bir forum.
Saygılı olduğu doğrudur ama bazı yerleri sıkıntılı gerçekten.
Ah be inisiyatif... Keyfine göre inisiyatif uygulayanlar var. Pozitif ayrımcılık var maalesef. Böyle olunca da sempatikliği gidiyor.
Üyelerin yaş ortalaması, konuların kalitesi daha yüksekti o zamanlar. İki terim söyleyen moderatör, iki plugin kurabilen yönetici olamıyordu. Şimdi SEO'ya çalışıyorlar sadece.
Tipik forum ortamı hocam extra bir numarası yok. Size meyve tabağı falan mı söylediler.Kulağa garip gelir mi bilemiyorum ama Technopat bana çok sempatik geliyor. Sanırım bunu ilgili ve saygılı site yönetim ekibine borçluyuz. Sıcacık bir yuva...
Sizce Technopat sempatik mi? Sempatik ise neden?
Biraz daha takıl görürsün sempatiklik neymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.