Technopat'ın Sempatikliği

Saygılı olduğu doğrudur ama bazı yerleri sıkıntılı gerçekten.
Hayır sempatik değil, ayrımcılık ve duygularına göre yöneten yöneticilerin bulunduğu bir forum.
Ah be inisiyatif... Keyfine göre inisiyatif uygulayanlar var. Pozitif ayrımcılık var maalesef. Böyle olunca da sempatikliği gidiyor.

Hayır sempatik değil, ayrımcı ve duygularına göre yöneten yöneticilerin bulunduğu bir forum.

Saygılı olduğu doğrudur ama bazı yerleri sıkıntılı gerçekten.

Ah be inisiyatif... Keyfine göre inisiyatif uygulayanlar var. Pozitif ayrımcılık var maalesef. Böyle olunca da sempatikliği gidiyor.

Mesajları kontrol eden birçok moderatör olduğuna göre forumlardaki mesajlara verilen cezaların birbirinden farklı olması bence doğal. Moderatörlerin inisiyatif gibi bir hakları varsa ve moderatörlerin robot olmadığı göz önünde bulundurulursa, benzer kullanıcı hatalarına birbirinden farklı cezaların verilmesi bence anormal derecede normal.

Üyelerin yaş ortalaması, konuların kalitesi daha yüksekti o zamanlar. İki terim söyleyen moderatör, iki plugin kurabilen yönetici olamıyordu. Şimdi SEO'ya çalışıyorlar sadece.

Eğer şimdi, eskiye göre daha fazla kullanıcı varsa bunları denetleyecek daha fazla yönetici ve moderatör olması gerekeceğini düşünüyorum.
Belki moderatör ve yöneticilerin görevleri değişmiştir? Çünkü birbirinden farklı (hala her birimin görevlerinden tam olarak haberdar değilim) birimler var. Görev dağılımlarında bir değişiklik olmuş olabilir. Yani eskiden "a" ve "b" işleri yöneticideyse artık sadece "a" işi yöneticiye ait olabilir.

Bu yüzden belki artık "iki terim söyleyenin" moderatör, "iki plugin kurabilenin" yönetici olmasında bir problem yoktur?

Kulağa garip gelir mi bilemiyorum ama Technopat bana çok sempatik geliyor. Sanırım bunu ilgili ve saygılı site yönetim ekibine borçluyuz. Sıcacık bir yuva...
Sizce Technopat sempatik mi? Sempatik ise neden?
Tipik forum ortamı hocam extra bir numarası yok. Size meyve tabağı falan mı söylediler.

Sempatik bir yer, bunu da kurallar sağlıyor. Fakat beğenmediği mesajlara Hahaha atanlar vb. tadımı kaçırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı