Technopat'ın son zamanlardaki durumu

EndoBero

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
775
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Son zamanlarda forumda rahatsız olduğum 2 3 şeyden bahsetmek istiyorum. Bu yetkili kişilerle ilgili değil yanlış anlaşılmasın. Doğrudur, yanlıştır size göre bu fikirlerin mantıklı olup olmadığını belirtirseniz sevinirim.

İlk olarak gereksiz konu açılmasından bahsetmek istiyorum. Alta koyduğum linklere bakarsanız anlayacaksınız zaten. Birinde benim açtığım ve yardım istediğim bir konu var, diğerinde ise bir tane bana göre bomboş bir insanın açtığı konu var. Bakın normalde sorun yok sohbet edin her şeyi yapın ama forumun yapısının buna uygun olduğunu düşünmüyorum. Ben, burada teknik açıdan yardıma ihtiyaç duyduğum bir sorunu paylaşıyorum, adamın biri dişine top geldiği için konu açıyor ve benim konum yeni konular kısmında gözükmüyor. Bunun sonucunda da yardım alamıyorum. Bunun tek çözümü var böyle saçma konular onaylanmayacak. her ne kadar insanlar kısıtlanmış hissetse de, çözüm bu ki ben bu çözümü desteklemiyorum.

i5 11400F işlemci sıcaklığı 80 derece olduğunda gücü azaltan ayarın ismi nedir? (yardımcı olacaklar yazarsa sevinirim yanıt gelmedi henüz)


Diğer bir sorun ise herkesin bir şey biliyormuş gibi davranması veya böyle davranmasa da, probleme sanki konunun sahibi bilmiyormus gibi saçma sapan çözüm sunmaları. Örnek olarak geçen bir arkadaş benim üstte açtığım konudaki ısınma problemini yaşıyordu. Ben de ona BIOS'tan 1 2 ayar yaparsa daha iyi olacağını söyledim. Birisi çıkıp ayar yapana kadar kule tipi fan al gibi saçma sapan bir şey söyledi. Bakın o adam anlık bir çözüm istiyor, kule tipi fan almaya kalksa 1 2 haftada eline ulaşacak. 1 2 hafta boyunca işlemcinin pişmesi mi gerekiyor? Çözüme bak kule tipi fan al kurtul :) bu kadar basit değil ya her şey.
 
Son düzenleme:
Konu öne çıkar ozelliginden bahsetmişsin de konu öne çıkarma özelliği zaten var. Ben şu disime top geldi gibi konuların onaylanmasını mantıklı bulmuyorum pek. Biz senin dişine ne yapabiliriz ki? Dişçi miyiz biz? En fazla dişçiye git deriz o kadar.

O özelliği ben bilmiyordum nerde?
 
Başkasının açtığı konu ilgi görünce seninki göz ardı edilmiyor, senin konun yine yeni konularda gözüküyor merak etme cevap veren yoksa artık o senin şanssızlığına gelmiş dostum. Öne çıkar özelliği de var konuya gir en altta Cevapla'nın yanında öne çıkar yazıyor ona tıklarsan öne çıkar.
 
Başkasının açtığı konu ilgi görünce seninki göz ardı edilmiyor, senin konun yine yeni konularda gözüküyor merak etme cevap veren yoksa artık o senin şanssızlığına gelmiş dostum. Öne çıkar özelliği de var konuya gir en altta Cevapla'nın yanında öne çıkar yazıyor ona tıklarsan öne çıkar.

Sikayet ettigim şey boyle saçma konularin cok fazla acilmasi ve bunun sonucunda benim konumun gozukmemesiydi. One cikar ozelligi varsa bu pek sorun degil gibi. Ama yine de boyle saçma konularin acilmasi uzucu.
 
Bir insanı açtığı konuya göre yargılamanız hoş değil ve cidden artık bu tarz konuların onaylanmaması gerekiyor çünkü bu tarz konulardan açınca elinize hiçbir şey geçmeyecek ve forumun kalitesi bozulunca da sizin kaliteniz bozulmuyor. Bunları umursamayın artık arkadaşlar. Sorunuzu sorup, yardımınızı edip çıkın. Cidden bu kadar takılmayı gerektirecek mesele değil bunlar.
 

Geri
Yukarı