Technopat'ın sorunu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

thesunset

Hectopat
Yer
unknown
Az önce bir konu açıldı ve ben o konuya cevap yazmak istedim ama malesef kilit gelmiş. Kilitleyeceğiniz konuyu neden yayınlıyorsunuz?

Konu bu.
Yorum bu: Forum kan kaybediyor mu bilmiyorum ama, yönetimde Recep Baltaş gibi biri olduğu sürece bu konular uzar gider, cünkü kendisinin kendi görüşünden başka hiç kimsenin görüşüne/inancına/özgürlük haklarına saygısı yok. Bunu, bu konudaki içeriklerden anlayabilirsiniz. Bir açıklama da yapmaması bunu kabul ettiği anlamına gelir. Her konunun kilitlenmesi, moderatörlerin hoşuna gitmeyen yorumlar sebebi ile kişileri kendilerine hedef seçmeleri sürekli onun ile uğraşması ve aynı mesaj hatalarını yapmalarına rağmen diğer kullanıcıları önemsememeleri.

Ben bazı moderatörlerin kindar olduğunu düşünüyorum buna eminim. Bir de forumun yaş ortalaması çok düşük.. Bisiklete binmesini yeni öğrenen çocuklar burada siyaset yapma cabasında, ve bir sürü forum problemi...

Yönetim gerekli açıklamayı yapacak, bu nedenle kilitlendi. Kindar değiliz.

Geldi de:

Ben bazı moderatörlerin kindar olduğunu düşünüyorum buna eminim. Bir de forumun yaş ortalaması çok düşük.. Bisiklete binmesini yeni öğrenen çocuklar burada siyaset yapma cabasında, ve bir sürü forum problemi..
Forumun yaş ortalaması çok düşük mü ?

Sizi DA foruma alalım.

Bazı moderatör arkadaşların tavrını beğenmiyorum ama kindar olduklarını sanmıyorum.

Sırf sizle farklı siyasi görüşe sahip diye kişileri bu şekilde eleştirmek, bisiklete kimin bindiğini gayet iyi ifade ediyor.

Forumun yaş ortalaması çok düşük mü ?

Sizi DA foruma alalım.

Bazı moderatör arkadaşların tavrını beğenmiyorum ama kindar olduklarını sanmıyorum.

Sırf sizle farklı siyasi görüşe sahip diye kişileri bu şekilde eleştirmek, bisiklete kimin bindiğini gayet iyi ifade ediyor.
Arkadaş yanlış bir şey dememiş ayrıca hiçbir şeyden haberi olmayan çocukların forumda siyaset yapması yanlış.

Yine iki ay önce gelmiş, hemen eleştiriye başlamış bir üyemiz. Beyefendi eğer görüşlerimle çatışmak istemiyorsanız görüşlerimle çatışacak konu açmayın, olsun bitsin.

Adam dün gelmiş, kaç teknik soruya cevap verdiği belli değil, hiçbir derde derman olmamış ama siyaset/inanç konusu gördü mü atlıyor. İlgili foruma gidiniz, bana ne. Kitlerim tabii ki konuyu.

7/24 görüşünüzü gırtlağımıza sokmaya çalışıyorsunuz. Artık bıktık, anlıyor musunuz?

Adam inadına geliyor gece saat 1'de "Ayasofya ibadete açıldı, ne düşünüyorsun?" diyor. Bana ne abi, git namazını kıl işte, bana niye soruyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı