Technopat'ın Videosundaki OSD'nin Rengi Nasıl Değiştirildi?

Daha fazla  
Biliyorum biliyorum MSI afterburner ile yapılıyor. Ben onu demiyorum.

• GPU kullanımı kısmı sarı bar şeklinde olmuş. Toplam CPU kullanımı da aynı bar şeklinde.
  • CPU sıcaklığı, 2. fan devrinin hemen altından başlamamış aradaki boşluk var. İkisini nasıl ayırdılar?
  • Üstteki 128'i tam tepeye nasıl yazdılar?
  • 128'in üzerindeki gri çuubuk'ta 17:24:08 yazıyor. Sistem saatini mi gösteriyor? Yoksa kaç dakikadır oyun oynadığını LOG mu tutuyor?
  • Alttaki gri çubuğa sistem bilgilerini nasıl yazdılar? Araları da ayırmışlar.
366905

Bütün bu dediğim şeyleri nasıl yapabilirim?

MSI Afterburner ve Riva Turner Statistic Server'ı güncelledim.

Son düzenleme:
367493
367492

Sıralamayı nasıl yaptılar bilmiyorum fakat benzer bir şey Hwinfo ile yapılabiliyor,

Hwinfo OSD ayarları,

367494

Custom kısmından parametrelerin isimlerini ve birimlerini,
OSD (RTSS) kısmından ise konumlarını, kaçıncı satırda olacaklarını ayarlayabilirsin.

367495

FPS değerine ve öbür bilgiler kısmına dair tahmin yürütemedim.

O ayarları kurcalarsan bir şeyler bulursun. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana basit bir örnek göstereyim sen hepsini ona göre yaparsın.

OSD ekranına geldikten sonra İzleme bölümüne geliyorsun.
Sonra 2 yazdığım yere tıklayıp donanım bilgisini hangi DLL dosyalarından alacağını seçiyorsun. Standart olarak AIDA 64 DLL sini kullanıyor. Ek olarak başka DLL dosyalarından almak istersen eklersin veya hiç karışmazsın buraya.
Sonra listeden birini seçip 3 nolu kısıma tıklayıp metin olarak mı grafik olarak mı yoksa her iki şekilde mi görünmesini istiyorsun. Sonra hangilerini istersen tek tek yaparsın. Sıralama işlemini de liste üzerinden sürükleyerek değiştirebilirsin.
366920

366926

Üzerine düşüp tek tek uğraşman gerekiyor istediğin düzeni oturtmak için. Bir defa yaparsın sonra ayar dosyasını kopya tutarsın format atsan dahi tekrar geri aynı ayarları otomatik aldırırsın.

Sana basit bir örnek göstereyim sen hepsini ona göre yaparsın.

OSD ekranına geldikten sonra İzleme bölümüne geliyorsun.
Sonra 2 yazdığım yere tıklayıp donanım bilgisini hangi DLL dosyalarından alacağını seçiyorsun. Standart olarak AIDA 64 DLL sini kullanıyor. Ek olarak başka DLL dosyalarından almak istersen eklersin veya hiç karışmazsın buraya.
Sonra listeden birini seçip 3 nolu kısıma tıklayıp metin olarak mı grafik olarak mı yoksa her iki şekilde mi görünmesini istiyorsun. Sonra hangilerini istersen tek tek yaparsın. Sıralama işlemini de liste üzerinden sürükleyerek değiştirebilirsin.
Eki Görüntüle 366920

Eki Görüntüle 366926
Üzerine düşüp tek tek uğraşman gerekiyor istediğin düzeni oturtmak için. Bir defa yaparsın sonra ayar dosyasını kopya tutarsın format atsan dahi tekrar geri aynı ayarları otomatik aldırırsın.
Üzerine düşüp tek tek uğraşman gerekiyor istediğin düzeni oturtmak için.
Dediğin gibi tek tek uğraşarak buldum 2 saat sürdü. Ama değdi. :)

Yoksa o oyun NFS underground 2'mi? @suatonuk

366979

366980

366981

366982

Yapılması gereken ayarlar:

Renk kodları:

• Sarı: R: 255, G: 255, B: 0
  • Mor: R: 126, G: 127, B: 254
  • Yeşil: R: 155, G: 227, B: 91
366965
366966
366967
366968
366969
366970
366971
366972
366973
366974
366975
366976

Soldaki benim yaptığım sağdaki'de videodaki

366977

Bir tek mor barın arkasındaki gölgelendirme ve dereceyi, RPM'i, MHZ'i gösteren kısımların renklerini turuncu yapamadım. Bilen varsa yazsın.

366983

366984

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle en hızlı açılan oyunum o
Efsaneler efsanesi. :) Az oynamadık internet kafeler'de hey gidi günler.
Sana tavsiyem Afterburner ayar dosyasını bulup yedekle, güncelleme filan çıkar format gerekir ne olur ne olmaz dursun yedekte. Tekrar uğraşmamak için.
Onu ben çoktan yapmak istiyorum. Ama dosyanın nerede olduğunu biliyorum. Sen biliyor musun?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı