Technopat'sız tam 2 ay

İnternetsiz bir yaşamı denemek istermiydin?

• Evet.

• Yok kardeşim daha neler.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu arada kastım sadece telefon değil. :) Hepsini çıkartmaya çalıştım hayatımdan. Bazen 10 dakika gördüğüm olmuştur televizyonu o kadar. Telefon ise tuşlu kullandım sadece arama yapabilmek için.
Dersler için tableti kullandım ben de, fazla fark yok gibi

Sosyaldeki çoğu insanı severim. Gerek zıt görüşlü gerek aynı görüşten olursa olsun. Sosyalde özünde insan olan kim varsa benim için hepsi gözümde düzgün kişilerdir.

Yani sizde haklısınız. Günümüz çağında teknolojiden uza durmak çok da mümkün değil ne yazık ki.

Uzak duramayız belki ama kendimizi bağımlı edecek hale sokmaya gerek yok bence. İmkanınız varmış ki mandıra filozofu filmindeki Mustafa Ali gibi hayat yaşamışsınız. Bu ortamda vücut kendini bayağı toplamıştır. İmkanım olsa gideceğim deniz kenarına gidip bütün gün kitap okumak isterim. Bu arada teknoloji dünyasına tekrar hoş geldiniz. 🙂

Tebrikler. Yalnız 1.76 bir erkek için 60-63 kilo çok düşük. 70 kilonun altına inmeni tavsiye etmem.

Teşekkürler. 70 kilo olmama rağmen çok kilolu gösteriyorum hala. Vücüdumun yağ oranı çok düşük. Onu azaltmayı planlıyorum daha sonra düzenli bir şekilde geri alırız kiloları. Ağzımızı tutamıyoruz zaten. :D

Bu arada kastım sadece telefon değil. :) Hepsini çıkartmaya çalıştım hayatımdan. Bazen 10 dakika gördüğüm olmuştur televizyonu o kadar. Telefon ise tuşlu kullandım sadece arama yapabilmek için.
Ben de Bitlis/Tatvan`dayım yaklaşık 2 aydır. Şebeke çekmişler buraya 3-4 sene önce bu nedenle PC oynayabiliyorum.

Sosyaldeki çoğu insanı severim. Gerek zıt görüşlü gerek aynı görüşten olursa olsun. Sosyalde özünde insan olan kim varsa benim için hepsi gözümde düzgün kişilerdir.

Katılıyorum. 100 kişide bir trol olanlar çıksa da buranın kalitesini değiştiremezler.

Uzak duramayız belki ama kendimizi bağımlı edecek hale sokmaya gerek yok bence. İmkanınız varmış ki mandıra filozofu filmindeki Mustafa Ali gibi hayat yaşamışsınız. Bu ortamda vücut kendini bayağı toplamıştır. İmkanım olsa gideceğim deniz kenarına gidip bütün gün kitap okumak isterim. Bu arada teknoloji dünyasına tekrar hoş geldiniz. 🙂

Şunu demek istedim artık çoğu şey internet üzerinden yapılabilir bir hale geldi. Yemek mi dersin, faturamı dersin orasını siz seçin. Hoşbuldum bu arada. Sağlam bir CS:GO oyuncusuydum ama aimden eser kaldı mı kalmadı mı merak ediyorum. 2 aydır oyun oynamıyorum özledim diyebilirim. :D

Yok kardeşim daha neler şıkkını işaretleyenler internetsiz kalınca olur gibi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok kardeşim daha neler şıkkını işaretleyenler internetsiz kalınca olur gibi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte gerçek bir bağımlı . 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı