Technopat'sız tam 2 ay

İnternetsiz bir yaşamı denemek istermiydin?

• Evet.

• Yok kardeşim daha neler.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Şunu demek istedim artık çoğu şey internet üzerinden yapılabilir bir hale geldi. Yemek mi dersin, faturamı dersin orasını siz seçin. Hoşbuldum bu arada. Sağlam bir CS:GO oyuncusuydum ama aimden eser kaldı mı kalmadı mı merak ediyorum. 2 aydır oyun oynamıyorum özledim diyebilirim. :D

Bende telefona bilgisayara bu kadar sıkı bağlanmaya gerek yok bakış açısından söyledim. En basitinden kıyafet almaya bile artık gitmeye gerek yok. 2 tık iş bitti. Internet üzerinden yapılan fikriniz konusunda haklısınız hocam.

Bende telefona bilgisayara bu kadar sıkı bağlanmaya gerek yok bakış açısından söyledim. En basitinden kıyafet almaya bile artık gitmeye gerek yok. 2 tık iş bitti. Internet üzerinden yapılan fikriniz konusunda haklısınız hocam.
Düzeni olan bir şeyin sakıncası yoktur artık benim için. Şimdi gidip biraz oyun oynamalıyım. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı