Technopat'ta açık mı var?

Yaburu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Biraz önce hesabımdan çıkış yaptıktan sonra farklı bir isim ile oturum açtığımı gördüm. Yaklaşık bir hafta önce de bir moderatörün hesabı ile oturum açtığımı görmüştüm. Karşıma onay bekleyen mesajlar geldi tabii hiçbir şey yapmadan hemen çıkış yaptım. Sorunun güncelleme ile ilgili olduğunu düşündüğümden, yakında giderileceğini tahmin etmiştim ki, sorun halen devam etmekte.
Bilginize.
Adsız.png

@Recep Baltaş @Ali Güngör @199095

Bende dün bir konuya yorum yaptıktan sonra hesabım konu sahibinin hesabına dahil edildi.
Açmış olduğum konuları o açmış gözüküyordu.
Hesabıma giriş yapamadım silinmişti.
Bende aynı kullanıcı adı ve şifreyle yeniden hesap açtım.

Sorun devam ediyor mu? Önbelleği temizledik.

Bu sorun daha önce Steam'in de başına gelen cache sorunu.

Şuan için herhangi bir sıkıntı yok. Bu sorun bir haftadır var ve çeşitli zamanlarda ortaya çıkıyor. Yani kesin birşey söylemek için sanırım erken. Tekrar aynı sorunla karşılaşırsam buradan bildireceğim.

Merhaba,
Biraz önce hesabımdan çıkış yaptıktan sonra farklı bir isim ile oturum açtığımı gördüm. Yaklaşık bir hafta önce de bir moderatörün hesabı ile oturum açtığımı görmüştüm. Karşıma onay bekleyen mesajlar geldi tabii hiçbir şey yapmadan hemen çıkış yaptım. Sorunun güncelleme ile ilgili olduğunu düşündüğümden, yakında giderileceğini tahmin etmiştim ki, sorun halen devam etmekte.
Bilginize.
Eki Görüntüle 289421
@Recep Baltaş @Ali Güngör @199095

Merhabalar! Ben bugün bilgisayarımdan Sosyal'e giriş yapmıştım. Biraz Sosyal'de gezindikten sonra çıkış yaptım. Ama çıkış yaptıktan sonra da sağ üst köşede profil ismim ve resmim görünmeye devam ediyordu. Ne olduğunu anlamak için o kısma sol tıkladım. Ancak normal bir şekilde karşıma giriş yapma ekranı açıldı. Ve hesabımdan gerçekten çıkış yaptığımı düşündüm. Önemsiz bir gecikme veya önemsiz bir sorun gibi geldi bana. Ama bu konuyu görünce şaşırdım doğrusu... Hala ne olduğunu veya sorunu anlamadım.

Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim...

F3111 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı