Technopat'ta reklamlar çıkıyor

Birden fazla kullanıcı aynı konuyu açmış, konusu silinen de sansür zannetmiş @Sakuya Izayoi bakın zaten konu varmış değil mi? Profilime yazmanıza gerek yok.

Yanlarda çıkan uzun reklamları yerleştirirken üyelere de açtık hepsini hata ararken, sonra tek alt bant reklamı bırakıp diğerlerini kapattık. Halen bunun dışında çıkarsa ekran görüntüsüyle belirtin lütfen.

Neden üslubunuz bu şekilde hocam size sorulmasında bir sakınca mı var, bu tarz kurallar da var da haberimiz mi yok?

@Blacksidemre açıkçası ben de ilk kez rapor yoluna başvurmayı denedim ancak düşündüğümde konu açmak daha mantıklı geldi. Çünkü, tek tek insanlara cevap vermek yerine bir konuda cevaplar toplanırsa kullanıcılar açısından daha iyi olur. Kimse raporlarda cevap aramaz.

Raporlara 2 günde sonuç veriliyor, zaten destek raporu açıyorum cevap gelene kadar rapor açtıgımı unutuyorum hocam bakmayın burada bu tarz yanıtlar veriyorlar.

Dürüst olacağım reklamlar çok gereksiz.

Gereksiz zaten bence olmaması gerekiyor, normal sitenin sayfasının üzerinde olabilir ama forumda olması mantıksız geliyor, burada insanlar yardımlaşmaya sosyalleşmeye vakit ayırıyor reklamların bize kalabalıktan başka getirisi olmayacaktır.

Bende şu an hiçbir reklam çıkmıyor.

Pop-up reklamlardan nefret ederim, yan taraflar webde zaten boş olduğundan oraları kullanabilirler.

Evet bu şekilde olabilir, fakat Ali bey arttırmayı düşünüyor sanırım o şekilde güzel olmayacaktır diye düşünüyorum.

@Blacksidemre beni uzun süredir hiçbir sekilde dikkate almıyorsunuz zaten. Sesimi çıkarmayacağım dedikçe işi pise sürmeye başladınız. Bunu kabul edememem.

Devam edip etmemem bir şey değişmeyecek çünkü az sonra mesajlarımı silip muhtemelen bana garip bir inisiyatif kullanıp uzun bir ceza vereceksiniz.

Eh, sonra da beni suçlu göstereceksiniz.

Her zaman yaptıkları şey bu zaten bir kere olan bir durum degil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı