Technopat'ta açılan konulara neden cevap verilmiyor?

slydvl

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar sorum bu. Elbette herkesin cevap vermesi zorunlu değil, fakat Technopat bu aralar biraz garip. Normalde bir konu açıldı mı 10 15 dakika içinde o sorun çözülürdü. Şimdiyse çoğu konu cevapsız kalıyor. Öne çıkar özelliği ise nafile. Sanırsam Technopat'ın aktif kullanıcı sayısı azaldı ki böyle bir şey olmazdı. Sizin görüşlerinizi de görmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok konu açılıyor ve ne yeni konularda ne de yeni mesajlarda görünmüyor.

Mesela ben eskiden yeni konular ve yeni mesajlara bakardım. Artık öyle yapmıyorum, ilgilendiğim alanlarının takibini bildirim olarak açtım ve o yerlerde açılan konulara bakıyorum.

Konu açmayı bilmeyen kullancı sayısı çok. Gereğinden fazla detay vermek, konuyu gereksiz uzatmak insanların konunuzu okumak yerine üşenip geçmesine neden olabilir. Aynı şekilde neredeyse hiç bilgi vermemek de benzer bir sonuç yaratır.
Derdinizi, probleminizi ne çok az bilgiyle ne de gereksiz fazla bilgiyle olmayacak şekilde kısa ve öz bir şekilde anlatırsanız cevap alma ihtimaliniz artar.
Kullanıcı sayısı son günlerde arttı fakat bu artan kullanıcılar genelde soru sormak için gelen kullanıcılar oluyor, cevaplamak için değil. Konu yığılımı olursa konunuz geride kalabilir.
Çok spesifik bir konuysa da cevap gelmeyebilir :D

Bu konuyu açtığınız zamana göre de değişen bir durum. Özellikle saat 10'dan önce açtıysanız, onlarca konu ard arda onaylanacağı için açtığınız konu kaybolur.

Bunun yanında, herkes aynı teknik bilgiye sahip değil. Öne çıkarak denemeye devam edin.

Ne türde konu açtığınıza ve ne denli detay verdiğinize göre değişiyor elbette. Çok kullanılmayan bir ürünse zaten ve o ürünle ilgili açılmış diğer benzer konularda mesaj yok denecek kadar azsa veya yoksa bu siz de açtığınızda çok yüksek ihtimalle size de dönüş olmayacak demektir o yüzden böyle ürünlerde konu açmanıza bile pek gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı