Technopat'ta beğeni alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoğu konuya mesaj yazmama rağmen beğeni alamıyorum. Bazılarını görüyorum özeniyorum 2000 mesaj 5 bin beğenisi olan var, bazılarının 300 mesaj 500 beğeni ne yapmam lazım üzülüyorum
Sosyalde vakit geçir. Hangi konulara neler yazılıyor gör. Sonra aynı konu açıldığında hepsini birleştir. Bir kere yaptım ve sonuç: 28 beğeni

Technopat'ta beğenilmenin hayatına ne katacağını düşünüyorsun? Sen buradaki kullanıcılara katkı sağlarsan zaten beğenirler.

Hızlı beğeni kasmak için bir de "forum için gereksiz" gruplaşmalara katılabilirsiniz. 1 günde 1K mesajınız bile olur.
:=======)

Takmayın. Beğeni var diye bilgili olmuyorsunuz. Mantıklı mesajlar atarsanız beğeni toplarsınız.

Ben olabildiğince bilgimin yettiği yerlerde teknik sorunlara da yazıyorum, bazen çözüyorum. Ama 1 beğeni bile gelmiyor. Lakin bir konuda bir şaka yapıyorum 15 "hahaha" geliyor.
Yani oradaki beğeni sayın ne kadar faydalı bir üye olduğunu falan ifade etmiyor. Çok takma kafaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…