O zaman ben en az 2 sene Kilopat kalacağım.Puan gelmiyor, daha yeni kurtuldum ben.![]()
O zaman ben en az 2 sene Kilopat kalacağım.Puan gelmiyor, daha yeni kurtuldum ben.![]()
Sosyalde vakit geçir. Hangi konulara neler yazılıyor gör. Sonra aynı konu açıldığında hepsini birleştir. Bir kere yaptım ve sonuç: 28 beğeniÇoğu konuya mesaj yazmama rağmen beğeni alamıyorum. Bazılarını görüyorum özeniyorum 2000 mesaj 5 bin beğenisi olan var, bazılarının 300 mesaj 500 beğeni ne yapmam lazım üzülüyorum![]()
Yemeyip ne yapacan? O zaman sütünü de içmeyelim yazık yavrusu var, yavrusunun hakkı ya da bal yemeyelim o emekçi arılar yorulmak nedir bilmeden çalışıyorlar. Sadece ot yiyebiliriz ama otlar da canlı. Tamam ses çıkarmıyor hareket etmiyor ama o da canlı.
Ben daha gerideyim benim kafa rahat.Puan gelmiyor, daha yeni kurtuldum ben.![]()
Ben daha çok blog kısmında takıldığım için mesaj yazamıyorum fazla. Malum Beta'dan Finale için araştırma falan yapıyorum.Evet bu ara PC Toplama bölümünde olduğum için hızlı artış olmuş olabilir.
Az daha mesaj yaz, bataklığa hoş geldin.![]()
:=======)Hızlı beğeni kasmak için bir de "forum için gereksiz" gruplaşmalara katılabilirsiniz. 1 günde 1K mesajınız bile olur.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.