Technopat'ta beğeni alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoğu konuya mesaj yazmama rağmen beğeni alamıyorum. Bazılarını görüyorum özeniyorum 2000 mesaj 5 bin beğenisi olan var, bazılarının 300 mesaj 500 beğeni ne yapmam lazım üzülüyorum :(
Sosyalde vakit geçir. Hangi konulara neler yazılıyor gör. Sonra aynı konu açıldığında hepsini birleştir. Bir kere yaptım ve sonuç: 28 beğeni 😀
Yemeyip ne yapacan? O zaman sütünü de içmeyelim yazık yavrusu var, yavrusunun hakkı ya da bal yemeyelim o emekçi arılar yorulmak nedir bilmeden çalışıyorlar. Sadece ot yiyebiliriz ama otlar da canlı. Tamam ses çıkarmıyor hareket etmiyor ama o da canlı.

Technopat'ta beğenilmenin hayatına ne katacağını düşünüyorsun? Sen buradaki kullanıcılara katkı sağlarsan zaten beğenirler.

Hızlı beğeni kasmak için bir de "forum için gereksiz" gruplaşmalara katılabilirsiniz. 1 günde 1K mesajınız bile olur. :D
:=======)

Takmayın. Beğeni var diye bilgili olmuyorsunuz. Mantıklı mesajlar atarsanız beğeni toplarsınız.

Ben olabildiğince bilgimin yettiği yerlerde teknik sorunlara da yazıyorum, bazen çözüyorum. Ama 1 beğeni bile gelmiyor. Lakin bir konuda bir şaka yapıyorum 15 "hahaha" geliyor.
Yani oradaki beğeni sayın ne kadar faydalı bir üye olduğunu falan ifade etmiyor. Çok takma kafaya 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı