Çözüm üretin.Benim çözüm yok![]()
.
Çözüm üretin.Benim çözüm yok![]()
.
Hızlı çözüm istiyorsanız Process Monitor tavsiye ederim.
Ben biliyorum ama Bora Dere ve Wooxx'tan önce yazmayı başaramıyorum. Çok hızlılar.
Evet bu ara PC Toplama bölümünde olduğum için hızlı artış olmuş olabilir.Yalnız bir şey diyeceğim. @Kokona Shiki hocam siz mesaj makinesi misiniz? Geçen ay 2000 mesajdınız. Ne ara 3000 tane yazdınız.![]()
Az daha mesaj yaz, bataklığa hoş geldin.
Üretiyorum ve sadece 90 puan ama ne olacak sonuçta eğleniyoruz be. Şu gereksiz mesaj gibi değişik kurallar olmasa ceza almasam iyi ama neyse. Benim uyarılara baksana be.2.El bölümü yasağı normal ama diğerleri biraz fazla.Çözüm üretin.
Ben sizin forumu bırakacağınızdan korkuyordum hocam. Bırakmayacağınızı duyunca içim rahatladı.O konuda gram bilgim yok. Zaten istatistik önemsemiyorum, sadece söyledim![]()
CP fanboyları forumdan kayboldu valla. Ne ses var ne seda...Ben sizin forumu bırakacağınızdan korkuyordum hocam. Bırakmayacağınızı duyunca içim rahatladı.
Puan gelmiyor, daha yeni kurtuldum ben.Bir şey soracağım, ne oluyor Kilopat olunca?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.