Technopat'ta Dolandırıcılık

Neyse konuyu uzatmanın manası yok arkadaş hem hatasını kabul ediyor hem paramı yollamıyor. Bir şey demiyorum ben. 2ND verifed hakkında ise bana böyle bir şey yapmamı söylemedi mesajlar duruyor atarım SS isteyene. Sadece mail ve şifreyi istediğin gibi değiştirebilirsin dedi ve yaptım onu da. İlk sahibi de değil zaten. Muhtemelen fatura sahibi sipariş numarasını Support'a mail atıyor ve hesap patlıyor.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF sayın yöneticilerim şu arkadaşa bir ayar verilsin. Hem ben dolandırmam diyor hem kandırdım diyor.
Anlaşılan sen üzerine yatıp Hüseyin Ay olmaya karar verdin. Madem dolandırmazsın, o zaman adama hesabını ver. Kendi laflarınla bile çelişmişsin resmen yaptığını da iyi bir haltmış gibi anlatmışsın.

Son düzenleme:
Ben SS ekliyorum. Arkadaş Rockstar falan da kullanmayı bilmiyorum demiş. Katılıyorum(!) O demese öyle bir Launcher varlığından bile haberdar değildim. Çaldırmışım bir de onu unuttum bak.

Arkadaşın ilk attığı mesaja çıkamadım sürekli tek kelime ile cevap yazdığı için Steam o kadar geçmişe gitmeme izin vermedi. Ama ben ona kendi mesajını iletmiştim ilk resimde görülüyor.
Ek

Dosya Ekleri

• t.png
    35,9 KB · Görüntüleme: 119
  • t1.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 127
  • Adsız.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 115
Burada karşı taraf hatalı. Nedeni ise hesabın zaten ikinci el olduğunu baştan söylememiş olması. Yani bu durumda bu arkadaşa parası iade edilmek zorunda.
Eğer bir Tanrı varsa bi yerden çıkarır. Çevrem de birçok örneği var. 60 lira az bi para değil ama sizi de öldürmez. Bırakın sizi 3 kuruş dolandırdım diye sevinsin.
Bu da ateizm edebiyatı oluyor galiba

Hesabı ben çalmadım.

Burada karşı taraf hatalı. Nedeni ise hesabın zaten ikinci el olduğunu baştan söylememiş olması. Yani bu durumda bu arkadaşa parası iade edilmek zorunda.

Bu da ateizm edebiyatı oluyor galiba

Dolandırmadım.

İyi bir halt yaptım, ben sorunsuz sattım içim rahat.

Son düzenleyen: Moderatör:
hesabı ben çalmadım siz boş yapmaya devam edin

dolandırmadım but ok peki

iyi bir halt yaptım ben sorunsuz sattım içim rahat
Ben size dolandırıcı demedim. Baştan hesabın ikinci el olduğunu söylemeniz lazımdı dedim. Burada hata sizden kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…