Neyse konuyu uzatmanın manası yok arkadaş hem hatasını kabul ediyor hem paramı yollamıyor. Bir şey demiyorum ben. 2ND verifed hakkında ise bana böyle bir şey yapmamı söylemedi mesajlar duruyor atarım SS isteyene. Sadece mail ve şifreyi istediğin gibi değiştirebilirsin dedi ve yaptım onu da. İlk sahibi de değil zaten. Muhtemelen fatura sahibi sipariş numarasını Support'a mail atıyor ve hesap patlıyor.
Canım arkadaşlarım ben bunun mailini her şeyini buna verdim tekrar almamda imkansızdı nereden aldığımıda söyledim 2ND verifi attığımıda söyledim geri çektim her şeyi yaptı kendi emailini aldı ekledi ben dolandırıcı değilim kendi hatası benlik hiçbir şey yok orada link olan hesaplarda vardı onları da kandırdım ben kimseyi dolandırmam.
Bak sen şuna gelmiş bana dolandırıcı diyor sen kimsin sana hesabın her şeyini söyledim attım konuştuk o kadar terbiyesiz herif kaç gün sonra birisine çaldırmış bana diyor geri aldın nasıl alacağım Rockstar kullanımını biliyor musun hele.
Bana kimse dolandırıcı diyemez anlaştık attık o kadar dedim güvenilir dedim o kadar uyardım mazeretim olduysa özür diledim o konuşmalar nerede ey? Ben sizi 60 TL'ye dolandırıcak bir insan değilim Steam hesabım belli adresim belli çok konuşmak isteyen varsa gelsin konuşalım.
Anlaşılan sen üzerine yatıp Hüseyin Ay olmaya karar verdin. Madem dolandırmazsın, o zaman adama hesabını ver. Kendi laflarınla bile çelişmişsin resmen yaptığını da iyi bir haltmış gibi anlatmışsın.
Ben SS ekliyorum. Arkadaş Rockstar falan da kullanmayı bilmiyorum demiş. Katılıyorum(!) O demese öyle bir Launcher varlığından bile haberdar değildim. Çaldırmışım bir de onu unuttum bak.
Arkadaşın ilk attığı mesaja çıkamadım sürekli tek kelime ile cevap yazdığı için Steam o kadar geçmişe gitmeme izin vermedi. Ama ben ona kendi mesajını iletmiştim ilk resimde görülüyor.
Ek
Hocam, oyunların en düşük piyasa değeri zaten indirimler ile belli oluyor. Hiç kimse o fiyatın altında o oyunu vererek hayır yapmaz. Neyse geçmiş olsun. Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın, herkes bilgilensin.
Eğer bir Tanrı varsa bi yerden çıkarır. Çevrem de birçok örneği var. 60 lira az bi para değil ama sizi de öldürmez. Bırakın sizi 3 kuruş dolandırdım diye sevinsin.
Burada karşı taraf hatalı. Nedeni ise hesabın zaten ikinci el olduğunu baştan söylememiş olması. Yani bu durumda bu arkadaşa parası iade edilmek zorunda.
Eğer bir Tanrı varsa bi yerden çıkarır. Çevrem de birçok örneği var. 60 lira az bi para değil ama sizi de öldürmez. Bırakın sizi 3 kuruş dolandırdım diye sevinsin.
@Recep Baltaş@Ali Güngör@MF sayın yöneticilerim şu arkadaşa bir ayar verilsin. Hem ben dolandırmam diyor hem kandırdım diyor.
Anlaşılan sen üzerine yatıp Hüseyin Ay olmaya karar verdin. Madem dolandırmazsın, o zaman adama hesabını ver. Kendi laflarınla bile çelişmişsin resmen yaptığını da iyi bir haltmış gibi anlatmışsın.
Burada karşı taraf hatalı. Nedeni ise hesabın zaten ikinci el olduğunu baştan söylememiş olması. Yani bu durumda bu arkadaşa parası iade edilmek zorunda.
@Recep Baltaş@Ali Güngör@MF sayın yöneticilerim şu arkadaşa bir ayar verilsin. Hem ben dolandırmam diyor hem kandırdım diyor.