Technopat'ta Dolandırıcılık

Ben size dolandırıcı demedim. Baştan hesabın ikinci el olduğunu söylemeniz lazımdı dedim. Burada hata sizden kaynaklı.

Doğru fakat 2. el olsa ne yazar herhangi bir Rockstar hesabı gibi bu da öyle emailini değiştirdi bşaka hiçbir şey yapması gerekmiyordu benmi çaldım hesabı ?
 
iyi bir halt yaptım ben sorunsuz sattım içim rahat
Akşam akşam güldürüyorsun beni. Evet saatli bomba satışın sıkıntısızdı işlevini yerine getirip patladı.

Doğru fakat 2. el olsa ne yazar herhangi bir Rockstar hesabı gibi bu da öyle emailini değiştirdi bşaka hiçbir şey yapması gerekmiyordu benmi çaldım hesabı ?

4 sayfa konu olmuş hâlâ ben mi çaldım diyorsun. Okuma yazma bildiğine emin misin sen acaba yoksa anlama kısmında mı sıkıntı yaşıyorsun?
Herhangi bir rockstar hesabından farkı platiden alınmış saatli bomba olduğu. Başta da dediğim gibi saatli bomba işlevi çok iyi.
 

Çok umurumda değil ben böyle bir şey yaşamadım.
 
Geçmiş olsun öncelikle, buradan adminlere tek bir soru sormak istiyorum. 100 mesajı olmadan ikinci el bölümünde konu açamayan bu arkadaş bu hesabı başka bir kategori altında pazarlamış arkadaşa, bu adam neden ban yemiyor ayrıca az da olsa sizinde hatanız var dikkat etmeniz lazımdı.
 
Arkadaşlar size güvenilir bir site söylesem reklama kaçar mı? Uyarı almak istemiyorum. Küçük çaplı bir site. Kendim birkaç kez alışveriş yaptım güvenilir ve fiyatları da makul. Eğer reklam olmazsa sizle de paylaşmak isterim.
 
Konuya açan kişiye destek olacağına köstek oluyorsunuz. Patlama çok yüksek ihtimal tabi o yüzden hesaplara en fazla 5-10 TL para verilmeli oyununuzu oynarsınız patlayınca da sağlık olsun der geçersiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…