@Bazinga Physicist nedense senin profil fotonu görünce bir hoş oluyorum. Hoş kelimesinden kastım, huzur buluyorum gibi...Psikolojik etkisi oluyor fotografların...
Nerede yazmıyor ki? Burada ünlülüğü yöneticilerle yarışır desek yanlış olmaz.@Jira isimli forum üyesini de ilk defa sizden duyuyorum. Hangi alanlarda yorum yapıp makale yazıyor arkadaşımız?
Havacılık kategorisine girmediğimden, diğer kategorilere az çok girsem bile gözüme çarpmamış demek ki, bu konu açıldığında duydum...Merak eden çok forumdaşım varmış.Nerede yazmıyor ki? Burada ünlülüğü yöneticilerle yarışır desek yanlış olmaz.
En aktif olduğu alanlardan biri, belki de en aktif olduğu alan "Havacılık" kategorisi.
Başka nerede ünlü? BERWAR, "Anıl abiyi YouTube'dan tanıdığını" yazmıştı bir defasında ama bilmiyorumNerede yazmıyor ki? Burada ünlülüğü yöneticilerle yarışır desek yanlış olmaz.
En aktif olduğu alanlardan biri, belki de en aktif olduğu alan "Havacılık" kategorisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.