Hiko baba!!!11
Konuya bakınca tekrar yaptığım edit aklıma geliyor.Haha, keşke... Yok mu tam Doğu Almanya-Macaristan göçmeni havası?![]()
Konuya bakınca tekrar yaptığım edit aklıma geliyor.Çinliler görse korkar.
Sağ üstten sarkan ip ya da kolye gibi şey nedir peki ?
Özgüvenimi yitireli çok oldu... Konuşmayı sürdürmek her iki tarafın elinde, eğer karşısı istemiyorsa biter. Ki karşı taraf da pek meraklı değil genelde yakışıklı olmayan birineUzun saç var, konuşma da var ama bir şey eksik ki asla cesaret edemiyorum. Zaten pek değecek birini de hissedemedim etrafımda.
Hani ya, o hikayeden sonra hiç kız yazmadı mı abi?
Doğrudur. Bu arada senin nicki görene kadar profil resmin de kendim vardım. Nick'imi görünce değiştirdim artık gizemli takılacağım bende, tabi gören gördü beni orası ayrı konuHerkes ilk başta sıkıntı çekiyor, normal durumŞuan ki Moderatörler ile fazla sıkıntı çekmezsin, benim ilk üye olduğum zamanlar çok fenaydı
![]()
Hemen hemen hiç yok, öncekilerin lekesi. 1 haftaya hiçbir şey kalmaz orada.Uzun saç sorunsalı, alındaki sivilceler.
O hikayeyi paylaştım, keşfet kategorisine düşmüş sana yemin ederim Çince küfürler yemeye başladım. Ahaha, tesadüf mü desem bilemem.
Hani ya, o hikayeden sonra hiç kız yazmadı mı abi?
Technopat YouTube'da aktif. Orada bazı videolarda Recep Baltaş çıkıyor. Görebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.