Saat veriyorsun bize o saatte mesaj raporlanmadan linke giriyoruz sonra birkaç aylık tatile çıkıyorsun.E nasıl nude atacağız ki.
@Onur Altuğ Sever kendi suratını profil fotoğrafı yapmıştı bir ara. Hatta, 'bu şekilde samimi forum ortamında fotoğrafımı paylaşmakta sorun görmüyorum.' Gibi bir mesajını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.@Onur Altuğ Sever
@Onur Altuğ Sever kendi suratını profil fotoğrafı yapmıştı bir ara. Hatta, 'bu şekilde samimi forum ortamında fotoğrafımı paylaşmakta sorun görmüyorum.' Gibi bir mesajını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.![]()
Tanışalım hocam bana uyar3 yıl önce yapılan troll'ü ne abarttınız be sizi gidi yeni yüzler.Geleli 6 ay olmamış, Jira'yı ifşalamakla meşgul. Ne kadar boş beleşler var bu forumda anlamak güç
Gel özele, karşılıklı tanışalım. Tabii ki cesaretin varsa.
Profilinin %80'i trolle dolu tiplemelerin de işine geliyor bunlar.
Beni tanıyan tanır, 2 kere modluk yaptım ve o mesajımı silmedim. Ben arkasında duramayacağım hareketler yapmam gençler, rahat olun. Hala prim kasacak varsa kassın, zararınız bana değil, kendinize.
3 yıl önce yapılan troll'ü ne abarttınız be sizi gidi yeni yüzler.Geleli 6 ay olmamış, Jira'yı ifşalamakla meşgul. Ne kadar boş beleşler var bu forumda anlamak güç
Gel özele, karşılıklı tanışalım. Tabii ki cesaretin varsa.
Profilinin %80'i trolle dolu tiplemelerin de işine geliyor bunlar.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.