Bence olay şu an kategori değil. Dolandırıcılık.Burada haksız olan sensin. Forum kuralları çerçevesinde belirli kategoriler dışında alışveriş yapmak yasak zaten.
Bence olay şu an kategori değil. Dolandırıcılık.Burada haksız olan sensin. Forum kuralları çerçevesinde belirli kategoriler dışında alışveriş yapmak yasak zaten.
Şuan kategori önemsiz. Evet öyle fakat burada adam dolandırıcılık yapmış hangisi daha önemli?Burada haksız olan sensin. Forum kuralları çerçevesinde belirli kategoriler dışında alışveriş yapmak yasak zaten.
Dediğim gibi Steam hesabı ban yediğinde hediyeler otomatik olarak iade ediliyor. Bunu bilerek alışveriş yapmalıydınız. Soğuk bir su için.Adam satıcı ve bize sattığı öğeler iade edilince bize %50 veririm veya vermem diyor ayrıca engelliyor.
Evet oyunlar iade oldu ama satıcının dolandırıcı değilse parasını iade etmesi gerekmez mi?Dediğim gibi Steam hesabı ban yediğinde hediyeler otomatik olarak iade ediliyor. Bunu bilerek alışveriş yapmalıydınız. Soğuk bir su için.
Arkadaşlar 7/24 bu konuya bakacak vaktim yok. Foruma girince önüme çıktı ve şansa tekrar tıklayınca gelişmeleri gördüm. @adrwx yaşanan madğuriyetleri gidermelidir. Senin hesabına yaşadığın sorunlar bu arkadaşları bağlamaz, bağlamamalı. Steam ile konuşup banını açtırman senin sorunun.
Olaya tarafsız bakarsak senin suçun değil ama forum kuralları çerçevesinde ban yiyecekmişsin gibi gözüküyor.Olağandışı bir durum yaşadı hesap. Hiç umulmadığı anda hesap ban yedi. Yapmayın, bu benim sorunum mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.