Technopat'ta İkinci El Kategorisi Dışında Yapılan Alışverişte Yaşanan Sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu kilitlenebilir mi? Arkadaşlar mahkemeye vermekte özgürler. Konunun daha fazla uzayıp konuda birbirimizi yememizin bir anlamı yok. Paralar Steam dönüş yapana kadar iade olmayacak. Eğer haklı oldukları konu oldugunu dusunuyorlarsa yasal yollardan halledebilirler. Ben de beklerim. Hayırlı çalışmalar. Ayrıca mahkeme izni veya savcılık talimatı yahut herhangi bir devlet kurumu izni olmaksızın verilerimin karşı tarafa aktarılması KVKK kapsamında suç oluşturduğundan bu durumunda sorumlu Technopat yetkilileridir.
Korkudan ne diyeceğini bile bilmiyorsun. O ortağın x denen kişininde başı yanacak. Ve sözde aracı gerçekten sen olduğun senin uğraşacağız. Merak etme eve tebligat gelince o yüz ifaden için herşeyi yaparım.
 
Son düzenleme:
Korkudan ne diyeceğini bile bilmiyorsun. O ortağın Arda denen kişininde başı yanacak. Ve sözde aracı gerçekten sen olduğun Kutluhan Şen senin uğraşacağız. Merak etme eve tebligat gelince o yüz ifaden için herşeyi yaparım.
Aracı hesap umrumda değil istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
 
Destek ekibine yolladığınız yardım talebinin bir ekran görüntüsü yok mu? Tarihi ve saati görünecek şekilde ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz mesela. Ona göre beklesin millet.
Hocam bende istedim halen bekliyorum SS.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı