İkinci El bölümünde ilan verebilmek veya ilanlara mesaj yazabilmek için gerekenler: Minimum 500 mesajınız olmalı. Üyelik tarihinizin üzerinden 1 yıl geçmiş olmalı. Hesabınız bu gereksinimleri karşılamıyorsa İkinci El bölümünde alışveriş yapamazsınız. Bu kural, bölümde yaşanabilecek olası...
www.technopat.net
Bu şartları karşıladığınız anda ikinci el kategorisine erişiminiz sağlanmayabilir. Bir süre bekledikten sonra erişilebilir olacaktır. Sonrasında kategoride ilan açabilirsiniz.
İkinci El bölümünde ilan verebilmek veya ilanlara mesaj yazabilmek için gerekenler: Minimum 500 mesajınız olmalı. Üyelik tarihinizin üzerinden 1 yıl geçmiş olmalı. Hesabınız bu gereksinimleri karşılamıyorsa İkinci El bölümünde alışveriş yapamazsınız. Bu kural, bölümde yaşanabilecek olası...
www.technopat.net
Bu şartları karşıladığınız anda ikinci el kategorisine erişiminiz sağlanmayabilir. Bir süre bekledikten sonra erişilebilir olacaktır. Sonrasında kategoride ilan açabilirsiniz.
Ben de geçenlerde ilan vereyim dedim ama baktım ki 500 mesaj ve 1 yıllık üyelik isteniyormuş. Hadi ilan vermeyi geçtim birşey de satın alamıyorsun satıcıyla temas kuramıyorsun 2 senelik üyeyim 350 küsür mesajım var 500 mesaj için belki 2 sene daha geçecek. Başka bir forumda 17 yıllık üyeyim daha 2000 küsür mesaj anca oldu yani bir insanın güven parametresinin mesaj sayısına ve üyelik süresine göre ölçülmesi ne bileyim çok saçma. 50000 mesajı olan adamın yanlış yapmayacağının da garantisi yok. Umarım yetkili abiler durumu düzeltir.