Technopat'ta uyarılara af gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş yine ceza almış.
Hocam arkadaş haklı maalesef, artık birileri mesajlara gereksiz diye uyarı atıyor ama bakın fason mal önerenler değil, değerlere saygısızlık edenler değil, konuya ironi yapınca maalesef ben yiyorum.

Ben anlamıyorum. Geçmiş olsun gereksiz mesaj mı?

"Gereksiz mesajlar" kuralı bence de yanlış. Yetkilinin insafına kaldığımız bir ceza. Bir mesajın gerçekten gereksiz olabilmesi için konuya tamamen alakasız olması gerekir. Yani ekran kartı öneri konusunda ben gidip siyaset yaparsam tamam bu cezayı hak ederim ama bu kadar net olması gerekiyor.

Sanki GBT kaydına işliyor, ne kadar gereksiz dertleriniz var .
O uyarılar hiçbir şeyi temsil etmiyor zaten, geçmişte çok kez sebepsiz, keyfi cezalar yedim. Takılmayın bunlara. O cezaları verenlerin çoğu Technopat'ta "F5" atmaktan başka bir işi olmayan insanlar zaten. Ceza verince kendilerini tatmin ediyorlar, haz alıyorlar

Öyle fakat aynı kategoride aldığın cezalar arttıkça forumdan uzaklaştırma sürelerin artıyor. Sırf yetkili arkadaş kendini işini yaptığı için tatmin edecek diye günlerce forumdan ufak sebepler yüzünden uzaklaştırılmak da istemiyoruz. Mesele görsellik değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…