Technopat'ta uyarılara af gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. 1 Ocak 2020 tarihinden önce almış olduğunuz Türkçe kurallarına uymayan mesaj ve yazım kurallarına uymayan mesaj uyarıları silinmiştir. Toplam 192.466 uyarı silinmiştir.
İlerleyen dönemlerde tekrar silecek misiniz?

4 tane uygunsuz üslup, 9 tane gereksiz mesaj cezam var. Tam bir badboyum 😎
Edit: değilmişim, olsun böyle daha güzel.

Son düzenleme:
Sadece Türkçe kurallarına uymayan mesaj ve yazım kurallarına uymayan mesaj uyarılarına af geldi.
Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama da fena olmaz bence. O kadar eskiden olan şeyleri öğrenmiştir artık insanlar.

Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama da fena olmaz bence. O kadar eskiden olan şeyleri öğrenmiştir artık insanlar.
Gerçekten o kural hala yürürlülükte mi? Kaç tane Türkçeyi katleden mesajı alıntıladım, hiç ceza almadım.

Benim 98 tane cezam var. Sesimi çıkarsam ban atarlar ve linç ederler beni. Açtım da konuyu, linç yedim ve ceza attılar yine. Bence tam ceza sistemi kaldırsınlar. Yeni başlayan biri konu açıyor ve ban yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 98 tane cezam var. Sesimi çıkarsam ban atarlar ve linç ederler beni. Açtım da konuyu, linç yedim ve ceza attılar yine. Bence tam ceza sistemi kaldırsınlar. Yeni başlayan biri konu açıyor ve ban yiyor.
Vay be. Ben de kendimi badboy sanıyordum.

Sen bayağı zorlamışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı