- Makaleler
- 35
Önerirken uygulamalı göstermek... Takdir edilesi davranış.Mesajlarinizin arasina kucuk notlama ve imla hatalari da ilistirin, daha zevkli.
Önerirken uygulamalı göstermek... Takdir edilesi davranış.Mesajlarinizin arasina kucuk notlama ve imla hatalari da ilistirin, daha zevkli.
Hocam arkadaş haklı maalesef, artık birileri mesajlara gereksiz diye uyarı atıyor ama bakın fason mal önerenler değil, değerlere saygısızlık edenler değil, konuya ironi yapınca maalesef ben yiyorum.Arkadaş yine ceza almış.![]()
Sanki GBT kaydına işliyor, ne kadar gereksiz dertleriniz var.
O uyarılar hiçbir şeyi temsil etmiyor zaten, geçmişte çok kez sebepsiz, keyfi cezalar yedim. Takılmayın bunlara. O cezaları verenlerin çoğu Technopat'ta "F5" atmaktan başka bir işi olmayan insanlar zaten. Ceza verince kendilerini tatmin ediyorlar, haz alıyorlar![]()
Yani insanlar profilimize bakıyor, 41 uyarı. Olmuyor yaniGerçekten 1 kereliğine yapılabilir. O uyarılar sadece orada durmaktan ve sicilini kirletmekten başka işe yaramıyor zaten![]()
Yani insanlar profilimize bakıyor, 41 uyarı. Olmuyor yani.
Abo, görünmüyor muydu oÜyeler birbirlerinin uyarılarını göremiyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.