Technopat'ta Valorant Oynayanlar

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
İşletim Sistemi
Açıkçası CS vb. oyunlar için konu açılmış Valorant için öyle bir konu göremedim. Hazır rekabetçi modu çıkmışken birbirimizi eklesek güzel olur. Açıkçası başlıca özelliklerimiz yazalım da sürpriz yaşanmasın :D

Oyun ismim: Sosyete Damat #BERK (TV'de duyunca hoşuma gitti)
Kıstas Olması İçin CS Rütbem: MG1 olacaktım takımdaki herkes sırayla ban yedi :(
DC: Berk#5326
Sinir odluğum başlıca şeyler: Valorant için söylemiyorum CS ile yakın olduğu için; Komutanlık taslayanlar, takımdan tamamen bağımsız hareket etmeler, her 5 kelimenin 3'ü küfür olmalar ve parası bolken drop atmayanlar gibi.
Oynadığım Karakter Sıralaması: Değişken aslında da Jett ve Reyna'ya çok alıştım, bunlar dışındaki karakterleri sevmiyorum.

Sizde bu şekilde kendinizi tanıtırsanız sevinirim, Jett mainler kavga çıkmasın diye eklemezse daha da sevinirim :D Başka oyunlar için Steam'den ekleyebilirsiniz, kalp kırmamak dileğiyle, iyi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinir odluğum başlıca şeyler: Valorant için söylemiyorum CS ile yakın olduğu için; Komutanlık taslayanlar, takımdan tamamen bağımsız hareket etmeler, her 5 kelimenin 3'ü küfür olmalar ve parası bolken drop atmayanlar gibi.
Aslında takımım var ama yine de buraya ekleyeyim postumu müsait zamanlarda beraber gireriz.

Oyun içi Nick ve Etiket : dgknbzglu#1907
Discord: db*#4598
Ekleyenler discorddan Technopat üye adını yazarsa kabul ederim. Oyun içi gelen istekleri kabul etmiyorum.
Yaşım: 25
CS:GO Rankım : Global Elite
Faceit Lv: 8
Valorant Beta Rankım: Platin 3
Valorant Güncel Rankım: Henüz açılmadı bu akşam takımla girip açacağım postu güncellerim.
Karakter: Breach main.

Sinir olduğun şeylere gelirsek, hepsine katılıyorum fakat komutanlık taslayanlar bölümüne şöyle bir cevap vericem ben;
Takımda 1 IGL mutlak olmalı. Yani takımın birlikte hareket etmesi için bir plan dahilinde dağılmak için takımı 1 kişi yönetmeli tabi herkesin rızası olmalı. O kişi bizim takımda benim. Herkes de gayet memnun. Çünkü büyük bir yük ve sorumluluk. Ne zaman ne yapılacağını bilen birisi olmalı ve takımı ona göre yönlendirmeli.
Tabii ki de oyun bilgisi ve taktik anlayışı olmayan birisi bir takım emirler veriyorsa zaten o oyun çekilmez. :)
Herkese iyi oyunlar

Son düzenleme:
Oyundaki kullanıcı adım: Lonir#TR1
DC: Lonir#7988
Derece: CS:GO'da eagle olmuştum çok uzun süre önce o sıra bırakmıştım. İddiali olmasam da ateş edebiliyorum diyebilirim. Mainlerim: Sage, Omen. Takım oyunu olmazsa oynama zevkim olmuyor.
Oynama saatlerim: 19 ile gece 12 arası değişiyor haftasonları 12 biraz esneyebiliyor. Çalıştığımdan saatler böyle. :D

Eklerseniz oynarız, kendisini iyi oyuncu görmeyen veya kötü oyuncu olduğunu düşünenler de eklesin. Kazanmak değil önemli olan eğlenmek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı