- Makaleler
- 4
Daha fazla
- Meslek
- İşletim Sistemi
Açıkçası CS vb. oyunlar için konu açılmış Valorant için öyle bir konu göremedim. Hazır rekabetçi modu çıkmışken birbirimizi eklesek güzel olur. Açıkçası başlıca özelliklerimiz yazalım da sürpriz yaşanmasın 
Oyun ismim: Sosyete Damat #BERK (TV'de duyunca hoşuma gitti)
Kıstas Olması İçin CS Rütbem: MG1 olacaktım takımdaki herkes sırayla ban yedi
DC: Berk#5326
Sinir odluğum başlıca şeyler: Valorant için söylemiyorum CS ile yakın olduğu için; Komutanlık taslayanlar, takımdan tamamen bağımsız hareket etmeler, her 5 kelimenin 3'ü küfür olmalar ve parası bolken drop atmayanlar gibi.
Oynadığım Karakter Sıralaması: Değişken aslında da Jett ve Reyna'ya çok alıştım, bunlar dışındaki karakterleri sevmiyorum.
Sizde bu şekilde kendinizi tanıtırsanız sevinirim, Jett mainler kavga çıkmasın diye eklemezse daha da sevinirim
Başka oyunlar için Steam'den ekleyebilirsiniz, kalp kırmamak dileğiyle, iyi oyunlar.
Oyun ismim: Sosyete Damat #BERK (TV'de duyunca hoşuma gitti)
Kıstas Olması İçin CS Rütbem: MG1 olacaktım takımdaki herkes sırayla ban yedi
DC: Berk#5326
Sinir odluğum başlıca şeyler: Valorant için söylemiyorum CS ile yakın olduğu için; Komutanlık taslayanlar, takımdan tamamen bağımsız hareket etmeler, her 5 kelimenin 3'ü küfür olmalar ve parası bolken drop atmayanlar gibi.
Oynadığım Karakter Sıralaması: Değişken aslında da Jett ve Reyna'ya çok alıştım, bunlar dışındaki karakterleri sevmiyorum.
Sizde bu şekilde kendinizi tanıtırsanız sevinirim, Jett mainler kavga çıkmasın diye eklemezse daha da sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: