Technopat'ta yazılımcı var mı?

Buyurun, ben bir şeyler biliyorum. :D

Bildiklerim;
1614599879305.png

😀 Ne için?

@377619 siz burayı ne sanıyorsunuz acaba? İsterse Tim Cook gelir, istediğinizi yazar. Burada ne işiniz var ne yahu? Her şeyden önce herkes herkesten bir şeyler öğrenir. Yaşa bağlamak istemiyorum ama mantıklı yorumlar yapabilmeniz lazım.
Ben sadece merak ettim keşke kayıt olmasaydınız, keşke burada olmasaydınız gibi bir şeyde denedim. Şaşırdım sadece buraya insanlar genellikle bir şeyler öğrenmeye gelir bilenlerin gelmesi sevindirici ama ben eski bir üye olmadığım için şaşırıyorum suç mu?

Ben sadece merak ettim keşke kayıt olmasaydınız, keşke burada olmasaydınız gibi bir şeyde denedim. Şaşırdım sadece buraya insanlar genellikle bir şeyler öğrenmeye gelir bilenlerin gelmesi sevindirici ama ben eski bir üye olmadığım için şaşırıyorum suç mu?
Suç değil, sizin burada bilgili üyelerin olmasına şaşırmanız mantık hatası.

Yok zaten başarılı olanların burada olması sevindirici. Ama neden hakaret gibi ben anlamadım? Zaten insanlar buraya bir şeyler öğrenmek için geliyor.

Esprisine dedim onu ya, yüklenmek için değil. Çeşit çeşit insan var burada, ki olması da güzel bir şey. :)

Hocam olmanızı isterim ama bu kadar başarılı birinin burada olması hem sevindirici hem de şaşırtıcı bence.

Turkiye'deki forumlarda, eksisozlukte kimler kimler yaziyor bilsen sasirirdin demek ki : )

O ayri bu ayri. Normal hayatimda uc bes kisi haric kimseyle tutup evrim, ateizm falan da tartisamiyorum ayrica. Ozgur dusunce ve anonimity bence anayasa ile guvence altina alinmasi gereken birer hak.

Suç değil, sizin burada bilgili üyelerin olmasına şaşırmanız mantık hatası.
Kurallarda bilgili üyeler giremez yazıyor, görmedin mi? :D

Ben her yıl 2-3 yıl ulusal yarışmaya kazanıyorum ve şu ana kadar bayağı ödül aldım. Bu yıl ilk kez uluslararası yarışmaya katılacağım. İleride de bu işi yapmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı