- Makaleler
- 12
Kendi yazılımımı geliştiririp forumda yerli yazılım kullanırdım. Blog için de geçerli.
Technopat Sosyal'de yönetici olsaydınız ne yapardınız?
Not: Her şey sizin elinizde yapamayacağınız yetmeyen rütbe yok.
(Komik şeyler de yazabilirsiniz özgürlüğü size bırakıyorum zaten mizah kategorisindeyiz)
Technopat Sosyal'de yönetici olsaydınız ne yapardınız?
Not: Her şey sizin elinizde yapamayacağınız yetmeyen rütbe yok.
(Komik şeyler de yazabilirsiniz özgürlüğü size bırakıyorum zaten mizah kategorisindeyiz)
Bu o kadar basit değil yüzlerce kisi tarafından geliştirilen xenforo bile ddos ve diger açıklara maruz kaliyorsa acemi bir ürün bas belası olabilir ip adresini internete gecirebilirler dahasi var.Kendi yazılımımı geliştiririp forumda yerli yazılım kullanırdım. Blog için de geçerli.
Yapay zeka halleder. Kendi projelerimizde kullanırken aklımıza gelmeyen birçok güvenlik ile ilgili kodu yazılıma kendisi ekledi. Biz söylemesek bile otomatik ekliyor.Bu o kadar basit değil yüzlerce kisi tarafından geliştirilen xenforo bile ddos ve diger açıklara maruz kaliyorsa acemi bir ürün bas belası olabilir ip adresini internete gecirebilirler dahasi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.