Bunu yapmadan önce Chromuim tarayıcılardaki bir sorunu çözmem gerek: Site yüklenmeden ikonlar yerleşmiyor, bu yüzden kötü bir görüntü elde ediliyor.
Çünkü run_at belirtmemişsiniz. Bir de görselleri site hep Github'dan çekip duruyor. Normalde bir site için sorun olmaz ama sonradan eklendiği için sorun olabilir.
Eklentiyi denemedim, müsait zamanda bakacağım. Basit birkaç iyileştirme önerim olur muhtemelen. Pull request kabul ediyor musunuz?
Kabaca tavsiyeler vereyim.
Farklı tarayıcılara destek sağlayacaksanız tek repoda tutup bir script ile manifest vb. dosyaları hazırlamanız çok daha rahat olacaktır.
Şekil-A. uBO anlaşılır açık kaynaklı bir eklenti. Tonla şeyine bakabilirsiniz.
Bu durumda Chromium diye ayırmanın bir mantığı olmadığını göreceksiniz. Çünkü çoğu dosya aslında ortak. Her dosyanın kopyasını tutmanın git sisteminde bir mantığı yok. Release atarken uygun şekilde ayarlayıp koyarsınız zaten.
CRX ile niye uğraştığınızı anlamadım. Zip atın gitsin. Klasör halindeyken unpacked ekleyerek kullanılabilir.
Güzel indent atın. Tutarlı olun. 4 ya da 2 boşluk. Tavsiyem 4, 2 çok yakın görünüyor. Tab tuşuna basmayın demiyorum. Kullandığınız geliştirme ortamı dosyaya boşluk yazsın.
Dosyaların sonunda boş satır bırakın. Çeşitli yerlerde (mesela Github) kolaylık sağlıyor.
Aklıma başta gelenler bu şekilde.