Technopat'taki İS İkonlarını Değiştirmek: Project TechnOSpat

Fontlar SVG oluyor. O kadar renkli şeyi SVG yapmak zor. Hepsinin SVG'sinin olduğunu sanmıyorum. Anca Win 11, 10, 8 falan vardır. 7 logosundaki tonlamayı atlarsanız o da vardır. 95 vardır. SVG çok daha rahat olur. En rahatı o. Tek CSS ile hallolur.
Ona bi' bakayım boş zamanımda. Teşekkürler.

Eklentilerde Python bilmiyorum. Manifest v3 ve düz JS ile yazıyorum ben.
Bi' kilometre css'yi yazması için otomasyon sadece. Eklentiye kadar taşımıyorum 😳

Son düzenleme:
Belirlediğimde daha hızlı çalıştı fakat yeterli değil.
Herhalde document_end dediniz. Öyle, çünkü her şeyin yüklenmesini bekliyor. Ana sayfada sağdaki zımbırtılar falan da var.

Localden alabiliyorum. Yüklenirken boş görünmesini önlemeye çalışınca sayfanın biraz yavaş yüklenmesi gerekiyor. Fark edilen bir yavaşlık ama çok ağır bir yavaşlık değil bence. Tahmini 0,2 saniye.
DevTools'a göre gerçekte 10 ms falan. Muhtemelen bekleme kısımlarını değil de tetikleme kısımlarını gösteriyor sadece.

Tamamen CSS ile halletmeye çalışıyorum.

Hiçbir şey koymamıştım.
Belirlediğimde dediniz ya, onu diyorum. Varsayılanı document_end.

Şu ikisinin hızına bakın isterseniz. Ne alemde?

Fotoğraflar çok büyük. 10 MB indirmesi gerekiyor.

Şu anki hali iş görür gibi. Laptop kullandığım için ölçeklendirme kullanıyorum. Üstüne kenardaki boşluklar var diye %125 yakınlaştırmada kullanıyorum siteyi. 4k birisi bakıp boyutu ne kadar oluyor söylerse veya masaüstü kullanan biri dsr ile falan açıp bakarsa ona uygun şekilde küçültülünce daha iyi olur diye düşünüyorum.

Forumdaki font boyutu 32 diye height: 32px demiştim. O yüzden 32x32 piksel haline de küçülttüm ama bulanık oldu. Çünkü benim ekranımda 50-55 piksel yüksekliğinde kalıyor büyük olanlar.

Ufaltmayı Photoshop otomatik zımbırtısı ile yaptım. Saçma bir kusur varsa onundur.

Eklenti URL'sini değiştirmeyi unutmayın.

Bende çalışmadı. Eklenti kimliğinden dolayı herhalde.

1698428168963.png

Ben 1.2 güncellemesi üzerinde çalışıyordum aslında. Yardımlarınız için teşekkürler.

E değiştirin dedim. Mağazada yayınlanırken sabit kaldığı için sorun olmaz.

Asıl sorun boyutlar. Tutarlı olması daha iyi olur. Büyükler 32, küçükler 16 iyi bence. Biri 30, biri 32, biri 33 falan olmaz. 1.1 sürümündeki gibi elle yazıp durursunuz. Topluca değiştirilmiş gibi de durmuyor.

Gerisi size kalmış. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı