Hocam 11'in iconunu değiştirirsiniz değil mi bu süreçte? Elinize sağlık bir de, kaç yıldır üstümdeki Edge iconuna bakınca kusuyordum.
Windows 11'in kendine özel bir user-agent'ı yok diye biliyorum, o yüzden Windows 11'i de Windows 10 olarak algılıyor. Yapabileceğim en fazla şey Windows 10 logosunu Windows 11 yapmak, Windows 8.1, 10 ve 11 için geçerli olur bu değişiklik.
Sanırım getiremem, güzel olurdu fakat çok uğraştırıcı olabilir.

Hocam Android için şu logoyu kullansanız nasıl olur? Güncel Android logosu.
Şimdi daha iyi oldu, teşekkürler.

Son düzenleme:
Anladım hocam. Bir de şeyi soracaktım, mesela Windows'un simgesi kare gibi ya, bunun kenarları yuvarlak gibi bir simge paketi olsun örneğin. Bunu orjinal eklentiyi kopyalayıp, içindeki simgeleri değiştirip eklenti dosyası olarak paylaşınca çakışıyorlar mı? Bir de biz bunu elle nasıl yapabiliriz?

Bu arada imzama ekledim, yararlı gayet.

Şöyle bir şey diyeyim: Technopat Sosyal'deki XenForo eklentisinde İS/tarayıcı ikonları iki ayrı resimde bulunuyor: common.png ve other.png. Kullanıcının girdiği tarayıcı ve işletim sistemine bağlı olarak -"user-agent" yazarak araştırabilirsiniz bunu- bu resimlerdeki belli bir konumdan logoyu alıp koyuyor.

Bir de her şeyin ayrı sınıfı var. Windows 2000 ve öncesinin ikonu için windows sınıfı, Windows XP ikonu için windowsxp sınıfı var mesela. Tarayıcılarda da aynı.
Eski Edge sürümleri için edge, yeni Edge sürümleri için ise edge1 sınıfı kullanılıyor.

Normalde senin tarayıcının user-agent'ı için eski Edge logosu uygun görülmüş.
O yüzden alttaki gibi orijinal resimden belirlenmiş konumdan alıp o logoyu koyuyor siteye.
CSS:
.edge {
    background: url(data/osbrowser/icons/common.png) -164px -54px;
    width: 16px;
    height: 16px;
}

Ben ise buradaki common.png dosyasını kendiminkiyle değiştiriyorum.
Kendiminkinde eski Edge logosunu yenisiyle değiştirdim. Böylece gidip yenisini alıyor.

CSS:
img.edge { /* Burada sınıfı belirtiyoruz. "img" elementli "edge" sınıfını yani. */
    background: url("chrome-extension://__MSG_@@extension_id__/osbrowser/icons/common.png") -164px -54px; /* İkonların olduğu resmi alıp gereken ikonu yeriyle buluyoruz.*/
    width: 16px; /* En iyi 16x16 çalışıyor.*/
    height: 16px;
}

XenForo bölümünde adamın yaptığı eklentideki ikonlar eski ve Technopat Sosyal bunu kullanıyor.
Yazdığım kodlar ile yapılan eklentideki CSS, Technopat Sosyal'inki devre dışı bırakıyor ve bizimki gözüküyor. Uzun uzun anlattığım için hiçbir şey anlamadın gibi ama mantığı böyle. Basit CSS bilgisi.

Anladım hocam az çok HTML bilgim var. Ben bunu bir deneyeceğim F12 üzerinde olursa direkt eklentinizi kopyalayıp içine yazmaya çalışırım csx mi css dosyası mı o eklenti dosyasının içine yani, sağolun.

CRX dosyasını indirdim, eklentiler kısmına geldim sürükledim kur dedim.

Ancak etkinleştiremiyorum. İzin vermiyor.

Konuda yazmıştım "Alternatif Yol" diye.
Bir de Chrome Web Mağazası'ndan ekleyebiliyorsanız ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…