Defender anti virüs değil mi yani?Bir konuda paylaşılan dosyayı indirdim. PC'de virüs programı olmadığı için herhangi bir şey yok gözüküyor. Defender da virüs algılamadı. Yine de virüs olma ihtimali var mıdır konulardaki dosyalarda? Genel olarak söylüyorum.
Bir şey olmaz. Çoğu kişi güvenilir dosya ve kaynak paylaşıyor ve eğer virüs olsaydı o dosya virüs olarak raporlanırdı.
Bir konuda paylaşılan dosyayı indirdim. PC'de virüs programı olmadığı için herhangi bir şey yok gözüküyor. Defender da virüs algılamadı. Yine de virüs olma ihtimali var mıdır konulardaki dosyalarda? Genel olarak söylüyorum.
Bir konuda paylaşılan dosyayı indirdim. PC'de virüs programı olmadığı için herhangi bir şey yok gözüküyor. Defender da virüs algılamadı. Yine de virüs olma ihtimali var mıdır konulardaki dosyalarda? Genel olarak söylüyorum.
Genel olarak çoğu kişi virüs paylaşmıyor fakat çaktırmadan virüs atan az da olsa olabilir.Bir konuda paylaşılan dosyayı indirdim. PC'de virüs programı olmadığı için herhangi bir şey yok gözüküyor. Defender da virüs algılamadı. Yine de virüs olma ihtimali var mıdır konulardaki dosyalarda? Genel olarak söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.