Technopat'taki konularda paylaşılan dosyaların virüslü olma ihtimali var mıdır?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Bir konuda paylaşılan dosyayı indirdim. PC'de virüs programı olmadığı için herhangi bir şey yok gözüküyor. Defender da virüs algılamadı. Yine de virüs olma ihtimali var mıdır konulardaki dosyalarda? Genel olarak söylüyorum.

Bir konuda paylaşılan dosyayı indirdim. PC'de virüs programı olmadığı için herhangi bir şey yok gözüküyor. Defender da virüs algılamadı. Yine de virüs olma ihtimali var mıdır konulardaki dosyalarda? Genel olarak söylüyorum.
Bir şey olmaz. Çoğu kişi güvenilir dosya ve kaynak paylaşıyor ve eğer virüs olsaydı o dosya virüs olarak raporlanırdı.

Birisi dosyayı indirir raporlar ya da moderatör incelerken virüs var diyip silebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak hayır ama bir antivirüs programı yüklemenizi tavsiye ederim.

İndirmeden önce virustotal sitesinde gerek url gerek dosya taraması yapın. Dosyayı açmadan önce tarama yaptırın. Virüsler dosyayı açınca çalışır. Siz indirip dosyayı açmadan öyle taratırsanız sorun çıkmaz. Ben öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı