Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 10 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz ne abarttınız çocuk 180 TL nasıl versin eknomik açıdan iyi olsak korsan kullanırsak zaten.

Hocam Technopat'ın korsana destek vermemesinin nedeni işin ahlaki değil hukuki boyutu, ileride bir gün forum sıkıntıya girebilir.

Hocam 10 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz ne abarttınız çocuk 180 TL nasıl versin eknomik açıdan iyi olsak korsan kullanırsak zaten.
Oynamak zorunda değil oyunu. Bunu sadece bahane etmek için bahane ediyormuş gibi geliyor çoğu insan. Nasıl paranız yetmediği telefonu, bilgisayarı alıp kullanamıyorsanız paranızın yetmediği oyunu da oynamayabilirsiniz.

Maalesef buranın orijinal olayı fazla abartılı. Yani piyasada olmayan oyuna link verdim. Ban yedim. Bir de raporlayanlar yok mu? Çok fenalar onlar.

Kurallarda korsana desteğin istisna olduğu durumlarda oyunun hiçbir dijital platformda satılmıyor olması da var, bundan dolayı ban yememen lazım aslında.

Evet katılıyorum, bizde korsana destek vermek istemiyoruz ama aşırı fiyatlardan dolayı maalesef kullanmak zorunda kalıyoruz. Ayrıca suç kullananlarda değil, abartı fiyat verenlere ceza kesmeyip korsanları içeri atanlarda.

Bu ülke ekonomisinde kim nasıl oyun oynayabilir yani 700-800 TL oyun mu olur?
Bu arada crack da desteklemek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…