Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar okuyabilirsiniz cevabı düzenlerken yazmışsınız.

Tamam hocam böyle daha iyi olmuşta hocam bence gene de saçma oyun oynamak normalde bu kadar kolay bir şeyyken herhangi birinin parası yetmediğinden ve de daha sadece 10 yaşında bir çocuk olmasından dolayı korsan kullanması normaldir.
Ki oynamak zorunda değil bence çok saçma bir cevap çocuk kendi hhobisini yapmak için 20 yaşına gelip para kazanmaya mı başlaması lazım.

Link vermek her şekilde yasak, sadece arkadaşa Crack'i kur tarzı yönlendirmeler yapılabilir.

Hocam o zaman kurallara link vermeyin yazıp altına istisna durumlar diye yazarsa bizde satın alınmayan oyunu link verebilirz anlamına geldiğini anlamaz mıyız bence bu konuda mute değil uyarı verilmesi lazım.

Bu olayın etik kısmı yıllardır tartışılıyor zaten ve tartışılmaya da devam edecek. Benim burada tepki gösterdiğim konu korsan oyun oynayanlar değil korsan oyunu namusuymuş gibi savunanlar. Korsan program kullanmak tüm dünyada suçtur. Bu suçtan ceza almamanız bunun suç olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.

Bu olayın etik kısmı yıllardır tartışılıyor zaten ve tartışılmaya da devam edecek. Benim burada tepki gösterdiğim konu korsan oyun oynayanlar değil korsan oyunu namusuymuş gibi savunanlar. Korsan program kullanmak tüm dünyada suçtur. Bu suçtan ceza almamanız bunun suç olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Haklısınız hocam ama biz burada zaten abartıdan bahsediyoruz örnek ben GTA sandres orijinal satılmadığından link vermiştim ve mute yedim.

Korsana mecbur bırakılıyoruz. İşin özeti bu. Kim korsan oynamak, izlemek ister ki.

Çoğu sorun korsan indirilen oyunlarda çıkıyor, o da etkiliyor maalesef.

Babalar gibi de kullanırım, para verenler enayidir yaklaşımı da kullanılmamalı yaklaşımı da gereksiz ve saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı