Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dine inanan bağnazlara laf etti.

İslama inanan bağnaz mı? Yahudilere de desene bağnaz diye. İnsan geldiği yeri bu kadar mı gömmek için uğraşır? Bırak ki kendini gömüyorsun sen. Onlara istediğin yağı çek buradan, gözlerinde 5 kuruş değerin olmaz ama anlamazsın ki. Anlamazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İslam'a hakaret etmek, tehdit, küfür gibi şeyler yakışmadı. Moderatörler olayı susturmaya çalışıyor. Recep denilen şahıs benim için bitti. Bir, iki özür ile bitecek iş değil bu! Her an ban yiyebilirim.
Bir de savunanlar var. İslam'ı kötülemek, düşmanlık yapmak popüler kültür ögesi olmuş herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazık edildi. Recep, kendi adına kanalını açar, yine ekmeğini ufak ufak da olsa kazanır ama Technopat internet sitesi ve YouTube kanalının bu saatten sonra pek izleneceğini düşünmüyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, ne diyelim. Şahsen bu karardan dolayı YouTube kanalını da takipten çıkardım. Sosyal'de güzel bir ortam ve işleyiş olmasa burayı da bırakırdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazık edildi. Recep, kendi adına kanalını açar yine ekmeğini ufak ufak da olsa kazanır ama Technopat internet sitesi ve YouTube kanalının bu saatten sonra pek izleneceğini düşünmüyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim. Şahsen bu karardan dolayı YouTube kanalını da takipten çıkardım. Sosyal de güzel bir ortam ve işleyiş olmasa burayı da bırakırdım.
Bu memleket neleri unuttu, bu en fazla 3 gün sonra unutulur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı